MSI 27" Optix MAG271R 165Hz 1ms nasıldır?

Bilgisayarının özellikleri önemli, rx 580 gibi bir ekran kartın varsa 165hz alma bence. Tabii sen daha iyi bilirsin.
2070s r7 3800x

Ben MSI MAG241CR kullanıyorum güzel monitör ben memnunum. Bunda da bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Diğer konunuzda almak istediğiniz sistemde RTX 2070S görmüştüm. Bütçeniz yetiyorsa 2K 144Hz modellere de yönelebilirsiniz. MSI MAG271CQR olabilir.

2K alsamda 1080PDE kullanacagım için Fortnite, CS:GO gibi oyunları 2K'da oynasam ne degişecek.: D.

165hz güzel seçim, üstte yazıldığı gibi 2k 144hz seçimi daha güzel olabilir. Sisteminiz buna fazlası ile elveriyor. Ama ben 1080'den şaşmam diyorsanız 165hz ideal. FPS oyunları ile aranız varsa 240hz mis gibi olur. Attığınız monitör gayet iyi ancak markaya kanıo diğer güzel markaları es geçmeyin. James Donkey vs. markalara göz gezdirebilirsiniz.

Ya.

165Hz güzel seçim, üstte yazıldığı gibi 2K 144Hz seçimi daha güzel olabilir. Sisteminiz buna fazlası ile elveriyor. Ama ben 1080'den şaşmam diyorsanız 165Hz ideal. FPS oyunları ile aranız varsa 240Hz mis gibi olur. Attığınız monitör gayet iyi ancak markaya kanıo diğer güzel markaları es geçmeyin. James Donkey vs. markalara göz gezdirebilirsiniz.

Yani 2K alsamda 2kda oynamayacagım için boşa para 1080P de oynayacagım sonuçda ASUS TUF Gaming 23.6" VG24vq 144Hz 1ms alacakdım aralarında 400 TL vardı bende 400 TL daha verip bu mobitörü almak bana daha mantıklı geldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı