MSI 280x mi yoksa GTX770 mi ?

2 yıl öncesinin haberini yayınlıyorsun burada hiçbir şey bilmediğin ortada. Şu anda Battlefield 4 ultra ayarlarda tamı tamına 2 GB kullanıyor Watch Dogs 3 GB istiyor, Titanfall 3 GB istiyor, GTA 5 malum istemezse olmaz zaten rezalet bir optimizasyonu olacağı aşikar. Yani sen hala 2 GB ile yetinirim diyorsan senin kararın. Burada tamamen kendi fikrinin doğru olduğunu savunmak için hiçbir şey bilmediğini gösteriyorsun.

2 Yıl öncesinin Haberini yayınlıyorsun burda hiç bir şey bilmediğin ortada şuanda Battlefield 4 ultra ayarlarda tamı tamına 2 GB kullanıyor watch dogs 3 GB istiyor , Titanfall 3 GB istiyor , Gta 5 malum istemesse olmaz zaten rezalet bir optimizasyonu olacağu aşikar. yani sen hala 2 GB ile yetinirim diyorsan senin kararın. burda tamamen kendi fikrinin doğru olduğunu savunmak için hiç bir şey bilmediğini gösteriyorsun.
Evet doğru söylüyorsun yeni çıkan oyunlar artık VRAM'e yüklenmeye başladı. Kendi fikrimi savunmuyorum ben, gerçeği savunuyorum. Birkaç yıl öncesi böyleydi. O kadar takip etmiyorum, ne yapayım senin gibi ömrüm bilgisayar başında geçmiyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı