MSI 2A9CH RAM Uyumu

@Silinen üye Pekala, fotoğraf atayım o zaman. BIOS güncellemem için yeni bi sürüm var mı peki?

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG

BIOS güncellemesi yap, eğer yine çalışmazsa RAM anakartına uyumsuzdur. Geçmiş olsun. (n)

Ama dostum DDR uyumlu, MHz uyumlu, daha nasıl uyumsuz olabilir ki? BIOS güncellemesi yaptıktan sonra eğer düzelmezse artık başka bi ürünle değiştirceğim :kararsız: Bi işim de rast gitmez ki zaten :lanet:

@Silinen üye BIOS güncellemesi yapıcam da güncel sürüm var mı ki? Bide dostum nasıl uyumsuz olabiliyor bunlar? Ben bidaha RAM alırken neye bakarak alıcam o zaman?

@Silinen üye dostum fazla mı soru sordum, lütfen yardımcı ol :kararsız::(

@Silinen üye cevap vermeyeceksin belki ama tekrardan soruyorum, RAM'i değiştirdim, aynı özelliklerlerde Kingston RAM aldım. Bu seferde normal açılırken Windows logosu geliyor, ''Windows otomatik onarıma hazırlanıyor'' diyor ve reset atıp durup hep aynı yazı yazıyor. En azından ufak bi gelişme oldu. Ne yapabilirim? @Recep Baltaş @Ali Güngör @MF abilerim, lütfen siz yardımcı olun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı