Ama dostum DDR uyumlu, MHz uyumlu, daha nasıl uyumsuz olabilir ki? BIOS güncellemesi yaptıktan sonra eğer düzelmezse artık başka bi ürünle değiştirceğim Bi işim de rast gitmez ki zaten
@Silinen üye BIOS güncellemesi yapıcam da güncel sürüm var mı ki? Bide dostum nasıl uyumsuz olabiliyor bunlar? Ben bidaha RAM alırken neye bakarak alıcam o zaman?
@Silinen üye dostum fazla mı soru sordum, lütfen yardımcı ol
@Silinen üye cevap vermeyeceksin belki ama tekrardan soruyorum, RAM'i değiştirdim, aynı özelliklerlerde Kingston RAM aldım. Bu seferde normal açılırken Windows logosu geliyor, ''Windows otomatik onarıma hazırlanıyor'' diyor ve reset atıp durup hep aynı yazı yazıyor. En azından ufak bi gelişme oldu. Ne yapabilirim? @Recep Baltaş@Ali Güngör@MF abilerim, lütfen siz yardımcı olun.