C Ceyad Soyak Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2015 #21 Güncel olduğunu duydum ama bulsam güncelleyeceğim zaten, Windows 10'u tamamen formatlamadan, dosyalarımın gitmeyeceği şekilde kurunca bi faydası olacak mı? Gene normal RAM'leri taktım, aynı PC'den giriyorum.
Güncel olduğunu duydum ama bulsam güncelleyeceğim zaten, Windows 10'u tamamen formatlamadan, dosyalarımın gitmeyeceği şekilde kurunca bi faydası olacak mı? Gene normal RAM'leri taktım, aynı PC'den giriyorum.
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 62.629 Makaleler 2 Çözümler 28 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 27 Ağustos 2015 #22 Ağ ayarları hariç yükseltme yapanların sorun yaşadığını görmedim, kendim de yaşamadım. Bu durumda ağ ayarları zaten ayrıca sıfırlanabiliyor.
Ağ ayarları hariç yükseltme yapanların sorun yaşadığını görmedim, kendim de yaşamadım. Bu durumda ağ ayarları zaten ayrıca sıfırlanabiliyor.