MSI 2QF Browser Oyunlarinda Kasma Sorunu

Doruk3455

Hectopat
Katılım
14 Ocak 2015
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

Yaklasik 4 ay önce Almanya'dan MSI laptop aldim. Modeli MSI 2QF. Sistem özellikleri söyle
Intel core i7-5700HQ cpu @2.70Ghz 3.50(Turbo Speed)
8gb ram
NVIDIA GeForce GTX 970M(3gb 192bit)
Sorunum ise, Call of Duty, Battlefield 4, Far Cry4, LOL, ve benzeri oyunlarda FPS gayet yüksek ve sorunsuz oynamaktayim. Fakat browserde oyun oynadigim zaman, sürekli kasma sorunu yasiyorum. Eskiden cok daha kötü özellikli bir bilgisayarimda video cekerken bile 60 FPS aliyordum. Simdi ise videoyu actigim an 30 FPS'ye düsüyor. Sadece video cekmeyle alakasi yok yani normalde oynarken de ayni. Driverlerim güncel, CCleaner günde 3 kere kullaniyorum, Flash ve Java güncel, bircok farkli tarayici denedim hepsi ayni. Bu arada CPU'mun üzerinde de Intel HD Graphics 5600 ekran karti bulunmakta. Yardimlarinizi beklemekteyim.
(Windows 125gb lik SSD nin üzerine kurulu hafizasi dolu degil)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstünde entegre grafik çalıştığı için olabilir mi ?
Tarayiciyi acarken ekran kartiyla acmasini seciyorum ama masaüstü isini bilmiyorum. Yardimci olur musun?

Konu güncel

arkadaslar sorunun nereden kaynaklandigini sanirsam buldum, bakin baska ekran da baglasam sadece laptopun ekraniyla da oynasam asil NVIDIA ekran kartim calismiyo, intel graphics 5600 ya baglaniyor, bunu nasil degistirebilirim?
http://i.hizliresim.com/PPb9Bb.png
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı