MSI 4070 Ti Gaming X Slim alınır mı?

35.300e aldı kartı. Aralarında 200tl fark var asusla. Soğutma ve kalite farkı varsa yarın arayıp konuşacak. Değmez diyorsanız Galax dursun.

Bu kart alınır mı kino usta

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-01-25-03-00-23-667_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 54
35.300e aldı kartı. Aralarında 200tl fark var asusla. Soğutma ve kalite farkı varsa yarın arayıp konuşacak. Değmez diyorsanız Galax dursun.

Galax dursun güzel karttır. Soğutma ve kalite farkı olacağını sanmam. TUF kartlar takoza benziyor tasarım olarak ben beğenmiyorum.

Bu kart alınır mı kino usta

Alınır.

Galax dursun güzel karttır. Soğutma ve kalite farkı olacağını sanmam. TUF kartlar takoza benziyor tasarım olarak ben beğenmiyorum.

Alınır.

Marka işi bitti ya markaya güvenip alıyorsun sorun çıkıyor Gigabyte, MSI hiç belli olmuyor bende PNY aldım çok memnunum.

Yavaşlıktan değil hocam ya, emin olamadım alsam mı almasam mı diye. Annemi arayıp tekrar konuşma gereksinimi hissettim. Yüksek meblağ harcama yapmaya alışkın değilim.

Yavaşlıktan değil hocam ya, emin olamadım alsam mı almasam mı diye. Annemi arayıp tekrar konuşma gereksinimi hissettim. Yüksek meblağ harcama yapmaya alışkın değilim.

Aldınız mı bir şey?

Bence 4000 serisi alinmaz halen.

Ayrica konu da oldukca eski farkli bir konu acmak belki daha dogru olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…