MSI 4070 Ti Gaming X Slim alınır mı?

Ona bir şey diyemem. Sipariş iptali edecekse de şimdi edecek ya da hiç elleşmeyecek. Galax EX Gamer da bayağı iri kart yani soğutma ve ses açısından TUF'dan geri kalacağını düşünmüyorum.

ASUS markası için ölüp bitiyorsa risk alabilir onun dışında aldığı kart güzel. Ben de burada Colorful kullanıyorum bayağı mutluyum misal.
35.300e aldı kartı. Aralarında 200tl fark var asusla. Soğutma ve kalite farkı varsa yarın arayıp konuşacak. Değmez diyorsanız Galax dursun.

Ona bir şey diyemem. Sipariş iptali edecekse de şimdi edecek ya da hiç elleşmeyecek. Galax EX Gamer da bayağı iri kart yani soğutma ve ses açısından TUF'dan geri kalacağını düşünmüyorum.

ASUS markası için ölüp bitiyorsa risk alabilir onun dışında aldığı kart güzel. Ben de burada Colorful kullanıyorum bayağı mutluyum misal.
Bu kart alınır mı kino usta

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-01-25-03-00-23-667_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-01-25-03-00-23-667_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 54
35.300e aldı kartı. Aralarında 200tl fark var asusla. Soğutma ve kalite farkı varsa yarın arayıp konuşacak. Değmez diyorsanız Galax dursun.

Galax dursun güzel karttır. Soğutma ve kalite farkı olacağını sanmam. TUF kartlar takoza benziyor tasarım olarak ben beğenmiyorum.

Bu kart alınır mı kino usta

Alınır.

Galax dursun güzel karttır. Soğutma ve kalite farkı olacağını sanmam. TUF kartlar takoza benziyor tasarım olarak ben beğenmiyorum.

Alınır.

Marka işi bitti ya markaya güvenip alıyorsun sorun çıkıyor Gigabyte, MSI hiç belli olmuyor bende PNY aldım çok memnunum.

Yavaşsın. Konuşmalar monuşmalar hepsi önceden yapılacak, sen direkt kart elinde bekleyeceksin. Hatta üyelik oluşturup kartı kaydedeceksin sitelere önceden.

Neyse aldın Galax'ı dursun, yalnız 1 Şubat'a sipariş ne be, 1 hafta nereden geliyor bu kartlar.
Yavaşlıktan değil hocam ya, emin olamadım alsam mı almasam mı diye. Annemi arayıp tekrar konuşma gereksinimi hissettim. Yüksek meblağ harcama yapmaya alışkın değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı