MSI 4080 Gaming X Trio alınır mı?

Bütçe
40000
Niye hocam ? AMD alınır işte falan derseniz render alıcam onu göz önün de bulundurun hocam.

İndirim gelir mi lansmandan sonra hocam?
Ona net kimse cevap veremez yani fiyat ne olur düşer mi iner mi falan diye Render vs diyorsunuz o zaman NVIDIA kesin alın derim ben.

4070 TI 12 GB VRAM ile geliyor 4080'in fiyatı düşmez,

Render işiyle uğraşıyorsanız eğer 24 GB Vram olan 7900 XTX alın, hem daha ucuz hem sizin için daha iyi gibi.

4070 TI 12 GB VRAM ile geliyor 4080'in fiyatı düşmez,

Render işiyle uğraşıyorsanız eğer 24 GB Vram olan 7900 XTX alın, hem daha ucuz hem sizin için daha iyi gibi.

Hocam render için AMD tam olarak nelerden kaynaklı bilmesem de, NVİDİA ile rekabet edebilecek düzeyde değil, gerek blender gerek başka uygulama benchmarklarında. Bu sebeple bu karta yakın bir şey alıcam gibi duruyor.

Niye hocam ? AMD alınır işte falan derseniz render alıcam onu göz önün de bulundurun hocam.

İndirim gelir mi lansmandan sonra hocam?
Render'da 7900XTX 4080'den kat ve kat daha iyi. Rasterizasyonda da çok daha iyi.

Hocam render için AMD tam olarak nelerden kaynaklı bilmesem de, NVİDİA ile rekabet edebilecek düzeyde değil, gerek blender gerek başka uygulama benchmarklarında. Bu sebeple bu karta yakın bir şey alıcam gibi duruyor.
Benim internette gördüğüm güvenilir tüm testlerde 7900 XTX daha performanslı duruyor, ki hadi dediğiniz gibi daha kötü performans sergilesin; arada ki o kadar fiyat farkına değer mi bilmiyorum. Eğer oyun için DLSS 3 ve Ray Tracing istiyor olsanız anlarım ama render için 7900 XTX çok daha mantıklı geliyor. Klasik AMD problemi olan sürücü olayı da zamanla çözüleceği için arada ki fark daha da artar diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı