MSI 5060 Ti alınır mı?

sm0w

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
5060 Ti alacağım kesin başka bir ekran kartı önerisi istemiyorum.
Alacağım model:https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-5060-Ti-16G-GAMING-OC
Sessiz olması fazla ısınmaması ve en önemlisi uzun ömürlü olması lazım bu kart onları karşılıyor mu? Tek sakıncam 2 fan olmasıydı fan konusunda.
MSI marka ekran kartı alınır mı? Konuyu görüp geçmeyip yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil 2, tek fanlı kartlar bile sorun yaratmıyor kasa iyi havalandırılıyorsa. İsteklerinizi karşılıyor ama daha iyi alternatifler bulunabilir.

Hocam hazır kasa alacağım için mecbur bu değiştirilmiyor ama iyi diyorsanız kalitelidir diyorsanız alayım bir de alternatifler neler hocam.

Baska ekran karti onerisi istemiyorum filan demissin de. Yani bu kart 28 29 bin, indirimde filan 30 bin civarina 5070 Gaming Trio alinabiliyor. İlla bu mu yani? Gaming Trio olmasa bile daha gecen MSI Shadow Gigabyte Gaming filan 30k civarina satildi, illa bu kart olduguna emin misin? PSU yetiyorsa 5070 dusun derim, hem daha uzun vadeli olur ve fiyat olarak cok bir fiyat farki yok.

Baska ekran karti onerisi istemiyorum filan demissin de. Yani bu kart 28 29 bin, indirimde filan 30 bin civarina 5070 Gaming Trio alinabiliyor. İlla bu mu yani? Gaming Trio olmasa bile daha gecen MSI Shadow Gigabyte Gaming filan 30k civarina satildi, illa bu kart olduguna emin misin? PSU yetiyorsa 5070 dusun derim, hem daha uzun vadeli olur ve fiyat olarak cok bir fiyat farki yok.

Gerçekten değişemiyorum hocam.

Hocam o kadar kötü mü attığım kart D:

Asla alınmaz bu paraya.

Az daha koy 5070'li olsun.

Koyamam dersen parça parça 5070 toplanır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı