MSI 5700XT Evoke Modeli Çıktı!

Adamlar ramlere yarıdan az termal pad kullanmış tam cimri bu MSI kesinlikle bu modeli almayın Vram çok ısınıyor padler yüzünden. Sapphire Pulse alınmalı bunun yerine.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3000 liraya temiz ikinci elden 1080Tİ alınır çok saçma fiyat olmuş

3000 liraya temiz ikinci elden 1080Ti alınır çok saçma fiyat olmuş.
Bu mantığınız çok saçma, o zaman AMD kart çıkartmasın herkes 2. elden temiz 1080Ti alsın. Fiyatı gayet uygun. Bu kartın rakibi 2070Super, 2070S 4500 TL civarında, 5700XT 3500TL. 1000 TL daha ucuz ve aşağı yukarı aynı performans. İkinci el piyasasıyla sıfır kartları karşılaştırmak yanlış. O zaman 2070S alanda da akıl yok, gitsin 2. elden 1080Ti alsın?

Son düzenleme:
Doğru ben 2070s alanada diyorum aynısını gidin 1080ti alın diye şu anda 3000 civarı en mantıklısı 1080ti almak hepsinden daha iyi bir kart sonuçta

Doğru ben 2070s alanada diyorum aynısını gidin 1080ti alın diye şu anda 3000 civarı en mantıklısı 1080ti almak hepsinden daha iyi bir kart sonuçta
Ülkedeki tek akıllı siz olduğunuzdan tebrik ederim sizi. Yıllardır yeni çıkan kartlar yerine eski kartları 2. el almayı düşünemedik. Tüh. Sonuçta garanti hiçbir işe yaramıyor, süs amaçlı söylüyorlar. Amaaan garantisiz olsa ne olur olmasa ne olur. Kullanılmış olsa ne olur olmasa ne olur. Sıfır ekran kartı alan akılsızdır. - Cenkyyy

1080Ti kötü kart demiyorum, hayatımda kaç kere gördüğüm de seni alakadar etmiyor. O kadar para verecek gücüm yok ve alamıyorum. Sen almışsın güle güle kullan. Mantığın yanlış, sana kalsa yeni kart çıkmasın herkes 2. el ürün alsın. Herkes 2. elle uğraşmak istemiyor. Bazısının garantisi yok, bazısının az kalmış. Oturduğun şehirde yok, gidip onunla mı uğraşacaksın. Düşünceniz doğru değil, gidip yeni piyasaya çıkmış sıfır ürünü 2. el ürünle karşılaştırıyorsunuz. @cenkyyy

Kasanin hava akisini vantilatorle sagladim bugun, tuf modeli yine 86 derece. Sogutma blogunu gordunuz mu o kartin? Baska bir mesajimda atmistim. Bakinca bile dandik bir sey oldugu belli oluyor. Isi borusu yok ve minnacik bir sey.

Kasanin hava akisini vantilatorle sagladim bugun, tuf modeli yine 86 derece. Sogutma blogunu gordunuz mu o kartin? Baska bir mesajimda atmistim. Bakinca bile dandik bir sey oldugu belli oluyor. Isi borusu yok ve minnacik bir sey.
TUF serisi soğutma konusunda hiç iyi değil zaten, izlediğim testlere göre kart 80-90 derece arasında çalışıyordu hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…