MSI 5700XT Evoke Modeli Çıktı!

TUF serisi soğutma konusunda hiç iyi değil zaten, izlediğim testlere göre kart 80-90 derece arasında çalışıyordu hep.
Evet malesef oyle. Dual/tuf modelinin sogutma blogu ayni oldugu icin yazdim.

Bu arada, benim alintiladigim mesajlar sizde gozukmuyor olabilir mi? Cunku ne zaman benim mesaja cevap verseniz alinti yokmus gibi yaziyorsunuz. (Size sitem veya sikayet etmiyorum. Durum boyle. :D )

Kasanin hava akisini vantilatorle sagladim bugun, tuf modeli yine 86 derece. Sogutma blogunu gordunuz mu o kartin? Baska bir mesajimda atmistim. Bakinca bile dandik bir sey oldugu belli oluyor. Isi borusu yok ve minnacik bir sey.
Dual modelinden bahsediyor o arkadaş Tuf serisi rezaletten başka bir şey değil. Üflesem karta daha serin çalıştırırım. Dual ile Tuf aynı değil ki.
1567615698927.png

Tuf serisi soğutma bloğu böyleyken Dual modelinin blok kalınlığı kolum kadar :D

Dual modelinden bahsediyor o arkadaş Tuf serisi rezaletten başka bir şey değil. Üflesem karta daha serin çalıştırırım. Dual ile Tuf aynı değil ki.
Eki Görüntüle 435177

Tuf serisi soğutma bloğu böyleyken Dual modelinin blok kalınlığı kolum kadar :D
2060 ve üst modellerinde DUAL büyük bir soğutma bloğu kullanıyor, 1660 ve 1660 Ti DUAL modellerinin de soğutma blokları ufacık.

Evet malesef oyle. Dual/tuf modelinin sogutma blogu ayni oldugu icin yazdim.

Bu arada, benim alintiladigim mesajlar sizde gozukmuyor olabilir mi? Cunku ne zaman benim mesaja cevap verseniz alinti yokmus gibi yaziyorsunuz. (Size sitem veya sikayet etmiyorum. Durum boyle. :D )
Hayır, alıntılayarak yazmıştım ben.

Selamlar, 5700XT MSI Evoke modeli çıktı. Fiyatı ortalama 3500 TL.

Güç tüketimi ortalama 200W, 2070S ile aşağı yukarı aynı denebilir.
Sıcaklık konusunda da gayet iyi, Founders Edition'ın 82 derece olduğu yerde Evoke 65 derecede çalışıyor. Buyrun, testini de bırakayım. Videonun sonunda oyun testleri var FE ile karşılaştırmalı olarak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence çok başarılı olmuş. WattMan sorunu da düzeldi en son güncellemeyle. Gün geçtikte gelişiyor AMD. Umarım tepe seviye kartlarda da başarı yakalar.

Gigabyte tarafında da 2 fanlı bir model var youtube da videosu var bence güzel olacak.

Sizce fiyat nasıl 2855 TL'ye ASUS Dual 2060 Super OC Edition alınır mı?
Alınabilir 5700 normal modellerine de bak yeni çıktı ama MSI Evoke modelini boş geç malzemeden çalmışlar :D NVIDIA alacağım diyorsan illa ki ASUS Dual'i alabilirsin fiyatı gayet iyi. RTX 2060'ın normali bile 2700 3000 TL'ye satılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı