MSI 5700XT Evoke Modeli Çıktı!

Alınabilir 5700 normal modellerine de bak yeni çıktı ama MSI Evoke modelini boş geç malzemeden çalmışlar :D NVIDIA alacağım diyorsan illa ki ASUS Dual'i alabilirsin fiyatı gayet iyi. RTX 2060'ın normali bile 2700 3000 TL'ye satılıyor.

Hocam illa NVIDIA olacak diye bir düşüncem yok ama Sapphire Pulse RX5700 2800TL civarında fiyatı var. 2060S ve 5700 denk kartlar o yüzden hazır bulmuşken bu fiyata NVIDIA alayım diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam illa NVIDIA olacak diye bir düşüncem yok ama Sapphire Pulse RX5700 2800TL civarında fiyatı var. 2060S ve 5700 denk kartlar o yüzden hazır bulmuşken bu fiyata NVIDIA alayım diye düşünüyorum.
Olur fark etmez 5700 bir tık daha iyi ama RTX+DLSS artısı varken AMD tarafında +2 GB VRAM fazlası ve +FPS farkı var. 10-20 FPS fark ettiriyor seçim sizin ikisi de üzmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olur fark etmez 5700 bir tık daha iyi ama RTX+DLSS artısı varken AMD tarafında +2 GB VRAM fazlası ve +FPS farkı var. 10-20 FPS fark ettiriyor seçim sizin ikisi de üzmez.
Hocam iki kartta 8 gb VRAM'e sahip. FPS farkı olarak ise oyundan oyuna değişiyor ama başbaşa sayabiliriz iki kartı. Sanırım 2060S'i tercih edeceğim daha mantıklı görünüyor.

Sapphire Pulse modeli varken alınmaz.

Hocam iki kartta 8 gb VRAM'e sahip. FPS farkı olarak ise oyundan oyuna değişiyor ama başbaşa sayabiliriz iki kartı. Sanırım 2060S'i tercih edeceğim daha mantıklı görünüyor.
Benim kafa normal 2060'a gitti VRAM konusunda şey etme sen onu :D Al geç ya fark etmez aynılar nerdeyse.

1080 tiyi 2.el olarak almak kumardan farksız o kartla mining yapildi mi o karttan hayır gelmez ve yüzde onluk fark için 1080 ti almak deymez gidin RX 5700 XT aln hem yeni teknoloji hem garantili basın ağrımaz en azından yüzde onluk performansı ararken elindekinden olmak da var bu işte cunku

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı