MSI 760GM-P23 RGB bağlanır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben yakın zaman bir PC topluyorum çok bütçem olmadığı için şöyle bir sistem topluyorum;

anakart: MSI 760GM-P23 (FX) AM3+ DDR3.
işlemci: AMD AM3+ FX 4100 3.6 GHz 12MB önbellek 4 çekirdek.
ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 730 4 GB.
RAM: Kingston 8 GB 1600 MHz DDR3.
PSU: 350W (80+ değil) bir PSU.(PSU'nun sadece dört girişli dişi 2 tane kablosu var)

Sizce bu sistem olmuş mu? Ve ben bu siteme RGB fanlı bir kasa kullanabilir miyim çünkü anakartımın RGB desteği var mı bilmiyorum. Eğer RGB desteği yoksa ben nasıl RGB fanlı bir kasa kullanabilirim (yani RGB fanlar anakarta bağlı olmayacak şekilde).Yardım ederseniz çok teşekkür ederim...

Dosya Ekleri

• five_pictures2_2443_20140408181925.png
    five_pictures2_2443_20140408181925.png
    437,6 KB · Görüntüleme: 54
Teşekkürler.

Peki ya RGB kontrolcüsü olmayan bir kasaya RGB kontrolcü takabilir miyim?

Taksan ne elde edceksin? Ne kazanacaksın?
Bütçem yok diyorsun performansa en ufak katkısı olmayacak rengarenk pclere sırf görüntüsü olacak RGB'lere para harcamakta ısrarcısın(illa RGB takmanın yolunu arıyorsun?
Trollemek için mi yapıyorsunuz arkadaş?
Yaptığınız iş çok mantıklı gelmiyor kulağa.

Taksan ne elde edceksin? Ne kazanacaksın?
Bütçem yok diyorsun performansa en ufak katkısı olmayacak rengarenk pclere sırf görüntüsü olacak RGB'lere para harcamakta ısrarcısın(illa RGB takmanın yolunu arıyorsun?
Trollemek için mi yapıyorsunuz arkadaş?
Yaptığınız iş çok mantıklı gelmiyor kulağa.

Bak kardeşim arkadaşımın bir RGB kasası var ve boşta duruyormuş yeni kasa aldığı için 100 liraya bana verebileceğini zaten onunda 2. el aldığını söyledi gidip inceledim bir sıkıntısı yoktu hatta yep yeni gibiydi bende düşük bütçe ile bir sistem alıp bunun içine koysam sıkıntı olur mu diye... İnsanları yargılamadan önce o insana bunu sor! Zaten normal bir PC kasası bile alsam fansız haline 50 liraya satıyorlar bende gidip onu alayım dedim...

Eğer gerçek RGB veya ARGB'yse, yani kendine özel konnektörü falan yoksa kontrolcü alabilirsin.
Ancak kontrolcüsüz RGB'li kasa bulman zaten biraz zor :D.

Teşekkür ederim insan gibi cevap veren tek arkadaş sensin sağ ol.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı