MSI 870-G45 ve Foxconn G41MX macOS Kurulumu

grafikhane

Decapat
Merhabalar,
İki cihazım için uyumlu sürümleri ve nasıl kurulum yapacağım konusunda bilgi verebilir misiniz?

1. Sistem
  • MSI 870 - G45
  • 8GB DDR3 1333MHz
  • AMD Athlon II X4 645
  • ATI Radeon HD 5700 Serisi
  • 240Gb KINGSTON SSD

2. Sistem
  • Foxconn G41MX 2.0
  • 2x 2GB DDR2 1066MHz
  • Intel® Core™2 Quad
  • Zotac GT630 2 GB
  • 240GB KINGSTON SSD

AMD için verdiğiniz linkten indirme yaptım, yapılma yolunu gösteren videolar ile deneyeceğim teşekkür ederim ancak intel için nasıl bir yol izleyeceğimi gösteren şema yada video varmı?

İlk olarak sistemler çok eski. İlk sistem AMD ve kurulumu biraz zahmetli. Yeni sürümlerde sorun yaşarsın. Çok eski sürümler olabilir belki.
İkinci sürüm ise El Capitian daha uygun fakat VGA olarak kullanıyorsan o da sorun çıkartabilir kurulum sonrası.

Merhaba, verdiğin sitede AMD sistemime uygun sürümü sorup El Capitan olduğunu öğrendim ve indirip forumu takip edip kuruluma geçtim.
Kurulumu uzun uğraşlar sonucu kendimce başarılı bir şekilde kurdum. Masaüstüne kadar gelebildim yarım çalışsada AMD üzerinde çalışan bir macOS sürümüm var artık
clear.png
ama velakin eksik kalan konular var sebebi de indridiğim sürümün kurulum videosu youtube üzerinde silinmiş ve tüm forumu okumama rağmen yapılması gerekenlerin listesini yada ne yapılacağını yazan bir konu göremedim.
Yardım istediğim konular şunlar;
1. sadece -x modda önyüklediğimde masaüstüne gelebiliyorum, -v modda yada normal şekilde önyüklediğimde takılıyor.
2. Flash bellekleri taktığımda tanımıyor, masaüstüne geldiğimde kurmam gereken yonca programı şeyleri USB okumadığı için yapamıyorum
Kurulumu yaptım ve ucuna geldim bitirmek için yardım istiyorum.

Sistem bilgilerim budur, ve HDMI ile görüntü alıyorum.
  • MSI 870 - G45
  • 10GB DDR3 1333MHz
  • AMD Athlon II X4 645
  • ATI Radeon HD 5700 Serisi
  • 240Gb KINGSTON SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli mod demektir -x seçeneği. Güvenli mod halinde çoğu işlev devre dışı gelmektedir. Sorunlarınız bundan kaynaklanıyor muhtemelen. GT ekran kartınızı bu sistemde deneyebilirsiniz veya Intel sistemine aynı şekilde olarila sitesinde bulunan OS X El Capitan kurabilirsiniz (10.11.6).

Güvenli mod demektir -x seçeneği. Güvenli mod halinde çoğu işlev devre dışı gelmektedir. Sorunlarınız bundan kaynaklanıyor muhtemelen. GT ekran kartınızı bu sistemde deneyebilirsiniz veya Intel sistemine aynı şekilde olarila sitesinde bulunan OS X El Capitan kurabilirsiniz (10.11.6).

Şuanda sisteme erişebiliyorum sorunu bulup hatayı bu şekilde düzeltemezmiyim?
tekrar merhaba, biraz daha ilerledim -x mod olmadan direk girebiliyorum. AMD Radeon HD 7000 ekran kartını nasıl çalıştırırım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı