MSI 970 Gaming sisteme Windows kurulamıyor

Ahmet_Tulumtas

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler, sistemimde yaşadığım çeşitli sıkıntıları öncelikle açıklamam gerekiyor. Öncelikle Windows 10'da oyun oynarken, webde gezerken, Twitch'de gezerken takılma, donma yaşıyorum. (Mavi ekran yaşadığımızda gelen o kötü ses de geliyor bazen ama kesinlikle mavi ekran çıkmıyor, nPC'ye reset atmam gerekiyor.) Discord'daki arkadaşlarım sesimin robotlaştığını ve takıldığını söylüyorlar.

İlk önce sıkıntının RAM'lerden kaynaklandığını düşünüp 8 GB tek RAM modül aldım ancak sorun düzelmedi. Eski RAM'leri söküp yenisini taktım, farklı slotlara taktım; kısacası elimdeki RAM'lerle yapabileceğim bütün kombinasyonları denedim. Hard disk ve SSD de herhangi bir yazma-okuma sorunu yok; onları da test ettim. Sürücülerde de bir sorun bulamadım.

Sıkıntının Windows'la ilgili olduğunu düşünüp format atmayı düşündüm ancak Boot ekranından UEFI flash belleği seçtiğimde ekran glitchlenip donuyor. Bu da sorunun anakartla ilgili olabileceğini düşündürdü. BIOS'u da sıfırladım ancak durum yine de değişmedi. Videosunu ve sistem özelliklerimi aşağıya ekliyorum.

GPU: MSI GTX 960 2 GB.
Motherboard: MSI 970 Gaming (MS-7693)
CPU: AMD FX6300 3.5 GHz 6 Core.
RAM: G.Skill 2x4GB DDR3 2400 MHz.
Kingston HyperX 8 GB DDR3 1600MHz (sonradan alınan)
SSD: Transcend 256 GB 560 MB-460 MB SSD.
HDD: WD Blue 1TB 3.5"

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı