Daha fazla
Aynen öyle. 
Hocam açık olduğunuzda sorduğum soruyu cevaplarsanız sevinirim . Şimdi başlıkta belirttiğim anakart elime geçti fakat kullanım kılavuzunda speaker için bir slot yok nereye takacağım speaker'ı ? Bir de ekran kartını nasıl takacağım çözemedimAynen öyle.![]()
Hocam hani bilgisayarı açarken bip diye bir ses geliyor ufacık bir şey onu kastettim nereye takacağım bilmiyorumSpeakerdan kastınız nedir onu tam olarak anlamadım. Speaker derken hoparlörden bahsediyorsan o kasanın arkasındaki ses çıkışlarına takılacak. Buzzer diyorsan onu takmak zorunlu değil, takmak istersen kitapçıkta belirtilen yere takabilirsin. Ekran kartını da slotun gerisinde bir parça var, onu geriye yaslayıp slota oturtup daha sonrasında vidalayarak takabilirsin. Güç bağlantılarını da yapmayı unutma.![]()
Hocam bir de ilk defa yeni anakart alıyorum driver konusunda bıos konusunda pek bir bilgim yok bunları hallettikten sonra Windows'a girince sistemi 64 bite yükseltmek istiyorum şu an kullandığım sürüm Windows 10 Pro 32 bit bunu 64'e nasıl yükseltirim ?Hocam hani bilgisayarı açarken bip diye bir ses geliyor ufacık bir şey onu kastettim nereye takacağım bilmiyorum![]()
Hocam şimdi MediaCreationTool ile usb belleğe format dosyalarını yazdırıyorum fakat belleğin içine baktığımda hiçbir şey yok bomboş format dosyaları da yok bu neden oluyordur ?Buzzer diyorsunuz anladım.Anakartta açma kapama düğmelerini bağladığın pinlerin yanında olması gerek. Yine de anakart kitapçığına bakmanda fayda var.
Sıfırdan Windows 10 64 bit kurulumu yapabilirsiniz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.