MSI 970A-G46 BIOS güncellenmeme sorunu

torcak1

Hectopat
Daha fazla  
Anakartımda M-Flash özelliğini kullanamadığım için indirdiğim ZIP dosyasındaki EXE ve BIN dosyalarını USB belleğe atıp, EXE dosyası ile BIOS güncellemeyi deniyorum. Her seferinde "BIOS güncelleme başarılı, bilgisayarınız 5 saniye sonra yeniden başlatılıcak" gibi bir uyarı geliyor. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra CPU-Z üzerinden BIOS sürümümü kontrol ettiğimde değişmemiş oluyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Güncelleme: BIOS'tan güncelleme için USB belleği boot edicek şekilde ayarladım. Her bilgisayarı açışımda "BIOS versiyonu E7693V28 dosyasıyla güncellenicek" gibi bir yazı çıkıyordu ve USB bellek takılı olduğu sürece BIOS sürümüm güncel kaldı. Ama USB belleği çıkardığımda yine eski versiyonuna geri döndü. Ben bunu güncel tutmak için hep USB belleği takılı mı tutucam?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı