MSI 970A-G46 Tabanlı AMD Sistem

anil3455

Hectopat
Arkadaşlar şimdi 15 tatilde, yani haftaya Vatan'dan %25 indirimle PC toplayacam ve bu iki parça hakkında sizlerden yorum bekliyorum. Sapphire HD 7850 çift fan 1 GB versiyonu nasıl bir karttır? Ya da Powercolor da olabilir. Ben birşey duydum, görüntüde dalgalanma yapıormuş galiba. Max Payne 3 de iyi oynatmıyormuş. Kullananlar varsa yardımcı olun. Birde arkadaslar son olarak MSI 970A-G46 anakart nasıl? Böyle yükte donma veya kasma veya kendini ısınmadan dolayı resetler mi? OC yapılınca sıkıntı olur mu? Arkadaşlar siz de parça tavsiyesinde bulunabilirsiniz. Anakart Gigabyte veya Asus gibi.

• İşlemci:
  • AMD FX X6 6100 3.3 ghz 14 cache am3+
  • Anakart:
  • MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0
  • Ram:
  • CORSAIR 8GB (2*4GB) VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM
  • EKran kartı:
  • SAPPHIRE HD7850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
  • Kasa:THERMALTAKE V3 600W MIDT ATX SİYAH KASA
  • HDD:
  • WD 3.5" 500GB CAVIAR GREEN INTELLIPOWER SATA 3.0 64MB CACHE HARDISK

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle sizlere teşekkür ederim. İlk olarak Oğuzhan kardeşim ASUS güzel marka yalnız ben MSI 970A-G46 hakkında bilgi istemiştim. Asus'u da düşündüm ama ama MSI daha ucuz, ondan onu söylemiştim. Bi de ekran kartı hakkında bilgi istedim sonra.

mevsres kardeş bütçem sadece kasaya en fazla 1200 lira verebilirim. Vatan'da bu sistemi 1135 liraya topluyorum.. sağolun.

- - - Güncellendi - - -

Recep Baltaş abi sende yorum yaparsan sevinirim.

Al sana güzel bir sistem ;)

ÜrünFiyatAdetKDV Dahil Tutar*Avantajlı Tutar
COOLER MASTER
K350 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
129,00 USD270,19 TL*248,58 TL
KINGSTON
4GB Hyperx Genesis DDR3 1600MHz CL9 PC Ram
39,00 USD81,69 TL*75,15 TL
Toplam (KDV Dahil):​
1.748,70 TL
*1.608,80 TL

Toplam fiyat %25 indirim 1206 TL.

Eğer biraz fazla para verebilirim dersen RAM'leri bununla değiştir.

VATAN COMPUTER - GSKILL - 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram - Ram

Bu RAM'in fiyatı indirim ile 123 TL.

Abi RAM seçimim 1600 de olsa 1866 da olsa işlemciden geçen rakakm önemli değil mi? Sen öyle demiştin pc toplarken çünkü MHz'den daha çok önemli olan CL demiştin ve bende o yüzden böyle birşey yaptım. Zaten çok bi fark olmaz. Bi de toplıyacağım sistem sence nasıl Recep abi? O dediğim MSI anakart OC'ta felan donma veya kasma yapar mı? Ya da OC'suz da yük altında donma yapar mı?

Ben bi de sisitemi kendim topluyacağım. Vatan computer'a toplatcaktım ama vazgeçtim çünkü vatan özensiz topluyormuş. Siz bana yardım ederseniz toplıyacağım teşekkürler ...

- - - Güncellendi - - -

mevsres kardeş teşekkür ederim benim için topladığın sistem için, saol kardeşim tekrardan.

Evet Recep abi tamam. O zaman anladım ama herhalde 1600 ile 1866 arasında dağlar kadar fark yoktur idare eder beni zaten. Bu arada PC'yi ya kendim toplayacağım ya da Vatan'da başında duracağım onlar toplarken ama ben kendim toplarsam siz nasıl yardım edeceksin bana yani burdan yazarak mı ?

Yazarak PC toplamamız çok zor. PC toplama videolarını izleyerek yapacaksın.

Veya Vatana toplat kötü topluyorlar kablolar falan berbat oluyor. Daha sonra sen kendin ekran kartı kablosu, anakart kablosu gibi basit olan kabloları kablo kanalından geçirerek güzel bir hava akımı elde etmiş olursun.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı