Çözüldü MSI A320 Pro-E CPU ışığı sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EncLOR

Centipat
Arkadaşlar MSI A320 Pro-E anakart ve Ryzen 3200G işlemci aldım. EZ Debug CPU LED'i beyaz yanıyor ve görüntü gelmiyor. Ekran kartı taktım denedim, BIOS güncelledim olmadı ama monitörüm VGA ve HDMI girişli anakartta DVI ve VGA oldugu icin HDMI deneyemedim. VGA desteklemiyor diye duymuştum doğru mu bu? Doğruysa neden CPU LED'i beyaz yanıyor anakart üzerinde? Ekran gelmiyor hiçbir şekilde kafayı yiyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar sorun çözüldü işlemci arızalıymış. Size tavsiyem yeni aldıysanız benim gibi zaman geçmeden değişime gönderin. Ben gönderdim haber bekliyorum Vatan Bilgisayar'dan. 15 gün oldu gelmesini bekliyorum.
Arkadaşlar sorun çözüldü işlemci arızalıymış. Size tavsiyem yeni aldıysanız benim gibi zaman geçmeden değişime gönderin. Ben gönderdim haber bekliyorum Vatan Bilgisayar'dan. 15 gün oldu gelmesini bekliyorum.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı