Arkadaşlar internetim son haftalarda çok yavaş. Benim BIOS'umun son sürümü galiba yüklü değil. Anakartımın sitesinden indirip kurduğumda Windows veya dosyalar silinme ihtimalı var mı? Bir de normal oyun kurulumu gibi bir aşama mı bu?
Bu rehberden yararlanarak BIOS'unuzu güncelleyebilirsiniz. Güncelleme sırasında elektrik kesintisi, bilgisayarın kapanması gibi durumlar gerçekleşmezse sorun olmaz.
Arkadaşlar internetim son haftalarda çok yavaş. Benim BIOS'umun son sürümü galiba yüklü değil. Anakartımın sitesinden indirip kurduğumda Windows veya dosyalar silinme ihtimalı var mı? Bir de normal oyun kurulumu gibi bir aşama mı bu?
Hayır dosyalar silinmez USB belleğe ihtiyacın olacak internetten araştır USB bellek nasıl bootable yapılır diye ondan sonra sende bootable yap ve BIOS dosyalarını içine at ondan sonra BIOS ekranına gir ve oradan Boot et o kendisi güncelleyecektir.
Aynı anakart olduğundan emin iseniz sorun olmaz fakat dikkatli olun Beta sürümlerini yüklemeyin.
Windows ile alakası yoktur. BIOS'a yeni özellikler ekler ve olan hataları düzeltir.