Çözüldü MSI A320M-A Pro anakart ile hangi SSD'ler uyumlu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tylrdurden34

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yeni bir SSD almak istiyorum ve anakartım ile uyumlu olan SSD'ler hangileri bilmiyorum. Anakartim MSI A320M a Pro bana hangi SSD'ler uyumlu onlari yazabilecek olan var midir?

Arkadaşlar merhaba yeni bir SSD almak istiyorum ve anakartım ile uyumlu olan SSD'ler hangileri bilmiyorum. Anakartim MSI A320M a Pro bana hangi SSD'ler uyumlu onlari yazabilecek olan var midir?
Anakartın yalnızca SATA SSD destekliyor. Yani dikdörtgen ve kablolu SSD'leri.

Çözüm
Şu şekilde gözüken cihazları sadece takabilirsiniz:
1732803160027.png

Aynen bütün SATA SSD'ler uyumludur.

Eki Görüntüle 2362092

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Aynen bütün SATA SSD'ler uyumludur.

Eki Görüntüle 2362092

Bana önerebileceğiniz 500 700 lira arasi SSD var mi acaba reisler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim arkadaşlar.

Bana önerebileceğiniz 500 700 lira arasi SSD var mi acaba reisler?
Bu işinizi görür. En ucuz ve kaliteli SATA SSD.

Ara sıra stok geliyor, şuanda stok bitmiş ama stok olduğunda 512GB SSD yaklaşık 600 TL'ye geliyor. Ara sıra stoklar yenileniyor.

Ara sıra stok geliyor, şuanda stok bitmiş ama stok olduğunda 512GB SSD yaklaşık 600 TL'ye geliyor. Ara sıra stoklar yenileniyor.
Sepet alt limiti olayını unutmuşum sanırım vergi hariç 600 TL civarı minimym sepet tutarı olması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı