MSI A520 1 uzun 2 kısa bip sesi ne anlama geliyor?

raptor11

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, gecen hafta MSI A520 anakart ve Ryzen 5 5600 islemci aldim. PC'yi butun parcalaroyla beraber birlestirdim. Benimle beraber bir arkadasim da ayni anakartla Ryzen 5 5500 adli islemciyi aldi. Arkadasim belli bir sure sistemini kullandi. Ertesi gun sistem acilmamis. Bir ses aygiti baglayinca 1 uzun 2kisa bip sesi aldigini soyledi. Benim bilgisayarimda da ayni hata sesini aldik. Hatanin BIOS'tan olacagani dusunmuyorum. Ne olabilir?

Cihaz elimde olsaydı çok güzel idman yapardım üstünde bundan sonra düşünecek her ihtimal fazlaca yedek parça ve tecrübe gerektiren şeyler.

umarım çözümü bulabilirim yoksa servise goturmek zorunda kalacagim yine de teşekkürler.

Eğer cihaz yeniyse üzerinde uğraşmak pek iyi değil hele ki sök tak işlerinde el beceriniz iyi değil ise.
Butun parclari siparis verip toplamistim ilk pc toplama deneyimimdi . gorunurde hic bi sikintisi yok goruntu vermek disinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…