BIOS guncellemesi ile alakali olmayabilir cunku A520 chipsetler zaten halihazırda 5000 serisine uygun BIOS'la geliyor vatana gidin farkli RAM'ler ile falan deneyin farkli islemci deneyin bir de Ryzen 3000 serisinden.
Daha önce görüntü bile gelmemesi sorununu işlemci değiştirdiğimde yaşamıştım ve sorun işlemcimi biosu güncellemeden değiştirmiş olmamdı. Eski işlemcimi takıp güncelleyip tekrar yenisini takınca çözülmüştü ama sen direkt ikisini de yeni aldıysan sorun diskte olabilir, zaten boot ışığının yandığını söylüyosun. Eğer önceden windows kurulmuş disk ile deniyorsan bir de farklı temiz kurulum yapılmış bir disk ile dene istersen. EZ Debug Ledlerinin açıklamalarını ekledim.
Daha önce görüntü bile gelmemesi sorununu işlemci değiştirdiğimde yaşamıştım ve sorun işlemcimi BIOS'u güncellemeden değiştirmiş olmamdı. Eski işlemcimi takıp güncelleyip tekrar yenisini takınca çözülmüştü ama sen direkt ikisini de yeni aldıysan sorun diskte olabilir, zaten boot ışığının yandığını söylüyosun. Eğer önceden Windows kurulmuş disk ile deniyorsan bir de farklı temiz kurulum yapılmış bir disk ile dene istersen. EZ Debug LED'lerinin açıklamalarını ekledim.
Konuyla ilgilenecegim, kurulu bir işletim sistemi varken başka sisteme takılan SSD'ler genelde Boot ışığı yaktırır. Format atmayı deneyin. Görüntü cidden yoksa parçalar test edilmeli.
Konuyla ilgilenecegim, kurulu bir işletim sistemi varken başka sisteme takılan SSD'ler genelde boot ışığı yaktırır. Format atmayı deneyin. Görüntü cidden yoksa parçalar test edilmeli.