MSI A68HM-E33-V2'de 750 Ti SATA portlarını kapatıyor mu?

hamza1912

Hectopat
860K'lı sistemi hala kullanıyor musun? MSI A68HM-E33-V2'de 750 Ti SATA portlarını kapatıyormuş doğru mu? Sadece 2 tane sata portunu kullanabiliyormuşuz. Yatay olanlar SATA 2 diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
ağabey bu 860k lı sistemi hala kullanıyormusun msı a68hm-e33-v2 de 750ti sata portlarını kapatıyormuş doğrumu sadece 2 tane sata portunu kullanabiliyormuşuz.yatay olanlar sata2 diyorlar

Sistemimi değiştim ancak portların hepsi SATA 3 o yüzden bir sorun olacağını sanmıyorum. Ayrıca 90 derece açılı olan sata kablolarıyla ekran kartının altındaki portlara da bağlayabiliyorsun.

1548626701912.png

Cevabın için çok teşekkür ederim adam yoruma SATA 2'yi kullanıyorum yazmış. Galiba o yanlış biliyormuştur. Ve o kişi 90 derecelik yani L sata kablosu ekran kartının altına girmiyor diyordu. Hepsiburada yorumu duruyor. 38 yorum var bak istersen.

Eski anakartımı pek hatırlamıyorum ancak hepsi belli standartlarda oluyor ve şuanki bilgisayarımda da aynı ekran kartıyla devam ediyorum ve ekran kartının altındaki sata portlarını da kullanıyorum, biraz sıkışık oluyor ama oluyor, ilk sata kablosunu takıp ekran kartını üstüne oturtturunca sorun olmuyor.

Eyvallah çok sağol. Aliexpressten x4 860k, 8 GB 1600 RAM,750 Ti aldım. Anakart olarak ya asus A68HM-K yada MSI A68HM-E33-v2 almayı düşünüyorum. İkisinin de BIOS versiyonu 2018. MSI'da SATA portu kapanıyor diye vaz geçtiydim. MSI'ı alırsam 100 TL, ASUS 150 TL. İkiside ikinci el. Mesaj attım adamlara hangisi ilk cevap verirse onu alıcam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı