MSI A88X-G43 Amd anakarta işlemci ve bellek önerileri

Amd sisteme nvidia ekran karti mi amd ekran kart mi?

• Nvidia

Oy: 3 50,0%
  • Amd

Oy: 3 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    6

mlayim

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar MSI A88X-G43 FM2+ AMD A88X DDR3 2133 MHz SATA 3.0 USB 3.0 bi anakart almayı dusunuyorum. Sizlere ilk sorum sistemimi yeniliyecem ve bu sistemden stabil bir oyun performasi bekliyorum. Sizce bu anakart isimi gorur mu?
Ikinci olarak bu veya tavsiye ettiginiz anakarta uygun amd islemci nedir?Ucuncu olarak 8 gb bellek dusunuyorum. Bu sistemle uyumlu bellekleri soylermisiniz? Ekran kartini daha iyi alabilmek icin amd islemci sectim.anakartta ve bellekte biraz uygun olmasini istiyorum. Son olarak ekran karti amd mi almaliyim nvdia mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Butce eger elimdeki guc adaptoru isimi gormesse yani yeni kasa almama gerek kalirsa 800-1000 lira arasi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Şu an kullandığınız sistemi belirtirseniz yeni olanda kullanma şansınız olan parçaları öğrenebiliriz.
Şuan MSI P4M890 anakart intek core 2 duo E450 2.20 ghz işlemci Nvidia Geforce 210 ekran kartı DDR2 1 gB*2 bellek malesef guc adaptörunun kac watt oldugunu bilmiyorum. PC modeli Casper neo.

Bu sistem güncel oyunları en azından normal seviyede oynama yardımcı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı