MSI A88X-G45 Gaming DDR3 RAM Önerisi

darkelia

Hectopat
  • MSI A88X-G45 Gaming
  • AMD A10 7850k FM2+
  • AMD Asus R9 280X
  • 2 x 4 GB Corsair Vengeance 2133 MHz DDR3

PUBG yüksek kalite ayarlarda oyun biraz kasıyor, kasmadan oynamak istiyorum. RAM takviyesi yapsam çözülecek gibi düşünüyorum lakin DDR3 RAM piyasadan çabuk kaybolmuş, sistemimle uyumlu sorun çıkartmadan çalışacak uyumlu 8 GB ya da 16 GB RAM arıyorum bulamıyorum. Bu konuda hem sistemime uyan hemde uygun RAM'i bulmamda yardımcı olur musunuz ? Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten o işlemci, ekran kartı ile high ayarlarda oynaman zor. RAM takviyesi sadece dropları azaltır, birkaç FPS etki eder belki. CL9, 2133 MHz RAM'lere bakmanı öneririm bulabilirsen RAM'lerin aynısından. Yalnız DDR3 sistemlerde İntel, AMD uyumlu RAM ayrımı baya bir var. Deneyerek 2. el al. Sıfır DDR3'ler pahalı. Hatta elinde ki RAM'leri satıp bunları alabilirsin.

Peki hocam bu konuda pek bilgili değilim cahilliğimi mazur görün fm2+ soketli ya anakartım buna alabileceğim en iyi işlemci nedir acaba ? İşlemci değişip ram takviyesi yapsam sanki sorun çözülecek gibi çünkü ekran kartım iyi gibi çoğu oyunu full ayarlarda açıyor.Anakartıda değişsem bu sefer tümden sistem kurmam gerekecek ona şimdilik var biraz daha.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı