MSI Afterburner ayarları sonda olmalı mı?

eromero

Hectopat
Selamlar, ben laptop kullanıyorum ve şu Afterburner denen programa bakayım dedim. İndirdiğimde fanları ayarlattırmıyordu. (Laptoplarda ayarlanmıyor galiba.) Memory ve Core Clock seçeneği fulldeydi. O 2 seçeneğin sonda olması kötü bir şey diye biliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

AMD Radeon 530 ekran kartı ve i5-8250 işlemci kullanıyorum. Yetersiz bilgi varsa söyleyebilirsiniz, veririm bilgiyi.

O menüde ayarları eski haline getirme seçeneği olması gerekiyor, ona tıklayın. Default ayarlara geri döner.
ab.gif

Default ayarları böyle olabilir kartınızın. Ekran görüntüsü paylaşırsanız daha iyi olur.

Atayım
Default ayarlara geri aldıktan sonrada değişmedi maalesef

1615451566992.png

He bir de SSD aldıktan sonraki formattan sonra normalde LoL, Minecraft gibi oyunlarda 100+ FPS alırken 60-50'ye düştü. Sorunun SSD olduğunu düşünmüyorum ama hala neden olduğunu bulamadım
1 dakika orada AMD Radeon R7 M440 gösteriyor?
ANAAAAA R7 algılamış ya bu? Güncelledim düzeldi ya gız :D
Size de teşekkürler sorun bendeymiş başka ekran kartı algılamış güncelledim düzeldi😁
Sonda olmasın sen ayarları sıfırla öyle kalsın sona çekersen sıkıntı çıkabilir.

O menüde ayarları eski haline getirme seçeneği olması gerekiyor, ona tıklayın. Default ayarlara geri döner.
Eki Görüntüle 916844

Default ayarları böyle olabilir kartınızın. Ekran görüntüsü paylaşırsanız daha iyi olur.

Evet FPS sorunu gitti ama hala MSI Afterburner'daki ayarların sonda olmaması gerektiğini düşünüyorum. Onları kaça ayarlamam gerek?
Cevabımı alamadım :( önceki deneyişlerimdede alamadım şimdi de alamadım galba çözemiycem bu sorunu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı