MSI Afterburner Commit Charge nedir?

• Konuyu başlatan TLPA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 9.194
Makaleler
2
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
MSI Gaming X 1060 3GB kullanıyorum, MSI Afterburner'da izleme kısmında buldum, tam olarak neyi ifade ettiğini açıklayabilecek var mı?

Oyunlarda RAM kısmının sağında görünüyor :

Ekran Alıntısı.PNG

20181027183545_1.jpg
20181027234135_1.jpg
20181028011457_1.jpg

MSI Afterburner v4.6.0 beta 9 (build 13319) sürüm notlarından birisi şuymuş:

• “Pagefile usage” graph in hardware monitoring module has been renamed to “Commit charge”
Yani aslında Pagefile kullanımını gösteriyor. pagefile.sys, Windows işletim sistemlerinde paging işini üstlenen dosya. Paging, HDD/SSD'nin RAM görevi yapmasına deniliyor. RAM'in yetmediği durumlarda Windows pagefile'ı kullanıyor. Linux tarafında bu işi takas bölümü yapıyor mesela.

MSI Afterburner v4.6.0 beta 9 (build 13319) sürüm notlarından birisi şuymuş:

• “Pagefile usage” graph in hardware monitoring module has been renamed to “Commit charge”
Yani aslında Pagefile kullanımını gösteriyor. pagefile.sys, Windows işletim sistemlerinde paging işini üstlenen dosya. Paging, HDD/SSD'nin RAM görevi yapmasına deniliyor. RAM'in yetmediği durumlarda Windows pagefile'ı kullanıyor. Linux tarafında bu işi takas bölümü yapıyor mesela.

Peki bunu kullandığını nasıl anlıyoruz peki?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı