Canderman Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #1 Merhaba, Core Clock'u arttırıp azaltabiliyorum fakat kaydedilmiyor sorunu bir türlü çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim...
Merhaba, Core Clock'u arttırıp azaltabiliyorum fakat kaydedilmiyor sorunu bir türlü çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim...
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.441 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2023 #2 Canderman dedi: Merhaba, Core Clock'u arttırıp azaltabiliyorum fakat kaydedilmiyor sorunu bir türlü çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim... Genişletmek için tıkla... Uygulaya basıyorsunuz değil mi? Artı 0 Eksi
Canderman dedi: Merhaba, Core Clock'u arttırıp azaltabiliyorum fakat kaydedilmiyor sorunu bir türlü çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim... Genişletmek için tıkla... Uygulaya basıyorsunuz değil mi?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.985 Makaleler 6 Çözümler 543 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 13 Şubat 2023 #3 Artı 0 Eksi
KS KS Canderman Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #4 evet basıyorum Artı 0 Eksi
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.441 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2023 #5 Canderman dedi: evet basıyorum Genişletmek için tıkla... Resimde sol alttaki startup tuşuna da basın Artı 0 Eksi
KS KS Canderman Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #6 Bold Pilot dedi: Resimde sol alttaki startup tuşuna da basın Genişletmek için tıkla... bastım fakat yinede olmuyor Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: Resimde sol alttaki startup tuşuna da basın Genişletmek için tıkla... bastım fakat yinede olmuyor
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.441 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2023 #7 Canderman dedi: Bastım fakat yine de olmuyor Genişletmek için tıkla... Oyun içi Afterburner ile öncesi ve sonrası şeklinde fotoğraf atma imkanınız var mı? Artı 0 Eksi
Canderman dedi: Bastım fakat yine de olmuyor Genişletmek için tıkla... Oyun içi Afterburner ile öncesi ve sonrası şeklinde fotoğraf atma imkanınız var mı?
KS KS Canderman Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #8 Bold Pilot dedi: Oyun içi Afterburner ile öncesi ve sonrası şeklinde fotoğraf atma imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... nasıl yani tam anlayamadım Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: Oyun içi Afterburner ile öncesi ve sonrası şeklinde fotoğraf atma imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... nasıl yani tam anlayamadım
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.441 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2023 #9 Canderman dedi: nasıl yani tam anlayamadım Genişletmek için tıkla... Yani core clock a ne kadar oc yapıyorsanız oc yapmadan önce ve sonrası şeklinde Artı 0 Eksi
Canderman dedi: nasıl yani tam anlayamadım Genişletmek için tıkla... Yani core clock a ne kadar oc yapıyorsanız oc yapmadan önce ve sonrası şeklinde
KS KS Canderman Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #10 Bold Pilot dedi: Yani core clock a ne kadar oc yapıyorsanız oc yapmadan önce ve sonrası şeklinde Genişletmek için tıkla... sorun zaten bu oc yapamıyorum core clock sayısını ayarlayabiliyorum fakat tike bastığımda kendiliğinden 0'lanıyor Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: Yani core clock a ne kadar oc yapıyorsanız oc yapmadan önce ve sonrası şeklinde Genişletmek için tıkla... sorun zaten bu oc yapamıyorum core clock sayısını ayarlayabiliyorum fakat tike bastığımda kendiliğinden 0'lanıyor