Çözüldü MSI Afterburner ekran kartı sıcaklığı nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ZODIAC12

Centipat
Daha fazla  
Düzgün şekilde indirdim ve izleme kısmında işlemci sıcaklık FPS vs her şey var ama ekran kartı sıcaklığını açmayı bulamadım. Nasıl yapabilirim bunu? Oyunda sıcaklık kaç oluyor görmek istiyorum. Laptop kullanıyorum ve 4050 var.

Çözüm
Afterburner'ı tamamen kapatıp, bir oyun açtıktan sonra açmayı dener misin? Sisteminde MUX var ise onu açıp tekrar bak.
Tamamen baktın mı? En kötü silip tekrar yüklemeyi dene.
evet. dünden beri uğraşıyorum 3 kere falan silip yükledim. farklılık yok

Afterburner'ı kurarken RivaTuner eklentisini beraberinde indirme seçeneğini seçtiniz mi ?
evet. zaten işlemci sıcaklıkları ve fps gözüküyor ekran kartı sıcaklığı yok sadece. ekran kartı kullanım oranı vs gözüküyor

Afterburner'ı tamamen kapatıp, bir oyun açtıktan sonra açmayı dener misin? Sisteminde MUX var ise onu açıp tekrar bak.

Çözüm
Eki Görüntüle 2332400

Sizin attığınız fotoğraf size ait değil mi bu? Burada üstte gözüküyor bu değilse GPU 1 ile ilgili şeyleri tek tek açın.
hayır bunu ben atmadı. Benim attığım 2 fotoğraf yukarıda. bunu göstermek için başkası attı.

ilkini denedim. oyun çalışırken açtım oyun kapalıyken. dünden beri herşeyi denedim bulamadım. Ve mux ne? bilmiyorum

MUX Switch sadece harici ekran kartını kullanmana yarıyor.

MUX switch sadece harici ekran kartını kullanmana yarıyor.

Dediğin şeyi tekrar denemek istedim. Oyunu açtım sonra uygulamayı açtım ve en alt kısımda GPU1 sıcaklık geldi. Gözüküyor şimdi. Ama GPU2 sıcaklık yok. GPU1 4050 GPU2 de diğer ekran kartı oluyor değil mi? Çünkü GPU2 sıcaklık yok.

Bu arada teşekkür ederim. Yorumunu görüp tekrar denemek sorunu çözdü gibi GPU1 4050 iSE

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyunu açıyorsun? Bilgisayarın 4050'yi kullanacağı bir oyun aç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…