Çözüldü MSI Afterburner ekran kartı sıcaklığı nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ZODIAC12

Centipat
Daha fazla  
Düzgün şekilde indirdim ve izleme kısmında işlemci sıcaklık FPS vs her şey var ama ekran kartı sıcaklığını açmayı bulamadım. Nasıl yapabilirim bunu? Oyunda sıcaklık kaç oluyor görmek istiyorum. Laptop kullanıyorum ve 4050 var.

Çözüm
Afterburner'ı tamamen kapatıp, bir oyun açtıktan sonra açmayı dener misin? Sisteminde MUX var ise onu açıp tekrar bak.
Hocam windows sürümünüz nedir? Windows 10 19h2 ve 19h2 sürümü öncesinde gpu sıcaklığı izlenemiyor diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim yine GPU1 çıktı. %99 kullanım oranı gözüküyor ve FPS 100-115 arası gipi geliyor.

Windows 11 24H2.
GPU1 Bende dahili ekran kartı, GPU2 çıkmasını bekliyordum ancak çıkmıyor. Belki sende farklı olabilir, bundan başka yöntem bilmiyorum maalesef.

GPU1 bende dahili ekran kartı, GPU2 çıkmasını bekliyordum ancak çıkmıyor. Belki sende farklı olabilir, bundan başka yöntem bilmiyorum maalesef.

Bunu nasıl görebilirim? GPU1 dahili mi harici mi olayını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…