MSI Afterburner fan ayarı yok

MSI Afterburner'da fan ayarları gözükmüyor. Laptop kullanıyorum.

Her laptopta fan ayarı MSI Afterburner'dan yapılmaz. Dptf kontrolcülü ya da chipset kontrolcülü olanlar anakart yönetimi ile yapılır. Laptopun fan kontrol uygulaması yoksa başka bir şekilde de fan kontrolü sağlamanız mümkün olmayacaktır.

Her laptopta fan ayarı MSI Afterburner'dan yapılmaz. Dptf kontrolcülü ya da chipset kontrolcülü olanlar anakart yönetimi ile yapılır. Laptopun fan kontrol uygulaması yoksa başka bir şekilde de fan kontrolü sağlamanız mümkün olmayacaktır.
Windows 10 yüklü iken ayarlanıyordu.
W11 kurdum iki gün önce ve gözükmedi.

Laptopum da MSİ KATANA 17 B12V

Yoktur. Fan Control uygulamasıyla deneyin onda da yoksa olmuyorsa anakart kontrolcüsündedir. Aciliyet vermişsinizde fan kontrolünün aciliyetine sebep olan şey ne çok merak ediyorum.
selamün aleyküm tekrardan cevabın için teşşekür etmek çok isterdim ama yinede teşşekür ederim fan contorol sakın indirmeyin kullanmadıgım halde blgeseyar çok ısınmaya fln başladı virüs taraması yaptın fan contorol cıktı trojan varmış :( nasıl siliceğim hakkında hiç bir fikrim yok bildiğiniz full ücretsiz anti virüs programı varmı lütfen başka virüslerde oldugunu umuyorum fan contorolu sildim ama

Selamünaleyküm tekrardan cevabın için teşekkür etmek çok isterdim ama yine de teşekkür ederim fan contorol sakın indirmeyin kullanmadıgım halde blgeseyar çok ısınmaya falan başladı virüs taraması yaptın fan contorol cıktı trojan varmış :( nasıl siliceğim hakkında hiçbir fikrim yok bildiğiniz Full ücretsiz anti virüs programı var mı lütfen başka virüslerde oldugunu umuyorum fan contorolu sildim ama

Yanlış fan Control uygulamasını indirmiş olabilir misiniz? Güncelde herhangi bir trojan şikayeti görünmüyor. Açık kaynak olarak kodlarıyla paylaşılan bir uygulama sonuçta. Rastgele virüs ekleyip kodlarıyla beraber paylaşmazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı