MSI Afterburner'da fan ayarları gözükmüyor. Laptop kullanıyorum.
Windows 10 yüklü iken ayarlanıyordu.Her laptopta fan ayarı MSI Afterburner'dan yapılmaz. Dptf kontrolcülü ya da chipset kontrolcülü olanlar anakart yönetimi ile yapılır. Laptopun fan kontrol uygulaması yoksa başka bir şekilde de fan kontrolü sağlamanız mümkün olmayacaktır.
Laptopum da MSİ KATANA 17 B12VHer laptopta fan ayarı MSI Afterburner'dan yapılmaz. Dptf kontrolcülü ya da chipset kontrolcülü olanlar anakart yönetimi ile yapılır. Laptopun fan kontrol uygulaması yoksa başka bir şekilde de fan kontrolü sağlamanız mümkün olmayacaktır.
excalibur g770 kullanıyorum varmıdır acil cevap nolurHer laptopta fan ayarı MSI Afterburner'dan yapılmaz. Dptf kontrolcülü ya da chipset kontrolcülü olanlar anakart yönetimi ile yapılır. Laptopun fan kontrol uygulaması yoksa başka bir şekilde de fan kontrolü sağlamanız mümkün olmayacaktır.
Excalibur G770 kullanıyorum var mıdır acil cevap ne olur?
selamün aleyküm tekrardan cevabın için teşşekür etmek çok isterdim ama yinede teşşekür ederim fan contorol sakın indirmeyin kullanmadıgım halde blgeseyar çok ısınmaya fln başladı virüs taraması yaptın fan contorol cıktı trojan varmışYoktur. Fan Control uygulamasıyla deneyin onda da yoksa olmuyorsa anakart kontrolcüsündedir. Aciliyet vermişsinizde fan kontrolünün aciliyetine sebep olan şey ne çok merak ediyorum.
Fan Control - A highly focused fan controlling software for Windows
Fan Control is a free software that allows the user to control their CPU, GPU and case fans using temperatures.getfancontrol.com
Selamünaleyküm tekrardan cevabın için teşekkür etmek çok isterdim ama yine de teşekkür ederim fan contorol sakın indirmeyin kullanmadıgım halde blgeseyar çok ısınmaya falan başladı virüs taraması yaptın fan contorol cıktı trojan varmışnasıl siliceğim hakkında hiçbir fikrim yok bildiğiniz Full ücretsiz anti virüs programı var mı lütfen başka virüslerde oldugunu umuyorum fan contorolu sildim ama
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.