MSI Afterburner fan hızı kaç olmalı?

Chloe Price

Decapat
Makaleler
1
Yer
Arcadia Bay
Fan hızını kaça çekmeliyim? Normalde boşta 53 derece çalışan ekran kartı, "fan Speed" kısmını 60 yaptıktan sonra 43 dereceyi gördü. Auto yapınca otomatik olarak hızı düştü ve 2-3 derece arttı. Fan hızını hangi sayıda bırakmalıyım?

Fan hızını kaça çekmeliyim? Normalde boşta 53 derece çalışan ekran kartı, "fan Speed" kısmını 60 yaptıktan sonra 43 dereceyi gördü. Auto yapınca otomatik olarak hızı düştü ve 2-3 derece arttı. Fan hızını hangi sayıda bırakmalıyım?
Isı konusunda sıkıntınız yoksa otomatik ayarlarda durması daha iyidir.

Ekran kartının modeli nedir? Boşta 53 derece olmasının sebebi fanları çalışmadığı için olabilir. Artık yeni nesil kartlarda 50 ya da 60 dereceden sonra fanları çalıştırmaya başlıyor. Oyunlarda ve FurMark gibi test programlarında ekran kartınızın sıcaklığına bakın. 80 derece ve üstü tehlikeli denir genelde. 80 dereceyi geçerse MSI Afterburner programından fan ayarı yapabilirsiniz.

Ekran kartının modeli nedir? Boşta 53 derece olmasının sebebi fanları çalışmadığı için olabilir. Artık yeni nesil kartlarda 50 ya da 60 dereceden sonra fanları çalıştırmaya başlıyor. Oyunlarda ve FurMark gibi test programlarında ekran kartınızın sıcaklığına bakın. 80 derece ve üstü tehlikeli denir genelde. 80 dereceyi geçerse MSI Afterburner programından fan ayarı yapabilirsiniz.
Ayrıca, GPUTweak programında OSD ayarı da açık.

Merhab. A benim ekran kartım RTX550 ASUS'un Roblox'ta 63 Forest'te 75 77 falan fan hızı vb kac yapmalıyım? Benim fan hızım 19 20'lerde. Bazen 25 cıkıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı