PC açılırken fan düşük hızda. Windows açıldıktan sonra fırlıyor. Olmadı geri yükleme ya da format yapacağım bilmiyorum. Geri yükleme yapınca da kafayı yiyor tüm uygulamalar hepsinde problemler oluşuyor hiç sevmiyorum yapmayı gerçekten. Umarım birileri sorunun kaynağını biliyordur bu daha önce de olmuştu bana, format dışında çözememiştim 1 terabayt verim gitmişti. Yoruldum bununla uğraşmaktan. Ekran kartına BIOS da atacağım düzelirse bilgilendiririm.
Sürücüyü silince fan normale dönüyor. Ekran kartı sürücüsünü yükleyince eski-yeni fark etmez tekrar uçuyor fan.
2 BIOS buldum hangisini atmam gerektiğine bir türlü karar veremiyorum. Kart bozulur diye de bayağı korkuyorum açıkcası. İlk attığım BIOS bende halihazırda olan BIOS,
Asus GTX 770 VBIOS ikincisi ise
sanırım aynı BIOS'un sorunlarının çözülmüş güncel hali.
Asus GTX 770 VBIOS ikincisini atıyorum değil mi?
İkincisini atmayı denedim ve rehberi bire bir uygulamama rağmen defalarca başarısız oldum. BIOS güvenliğini kapatmayı denerken tuhaf tuhaf hatalar aldım rehberdeki gibi olmadı sonra bilgisayar bayağı sapıttı ben de vazgeçtim. Saatlerdir hiçbir ilerleme kaydedemedim ve çok yorularak pes ettim.