larenno Hectopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 1.050 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #1 Merhaba. MSI Afterburner indirdim. GPU, CPU ile ilgili seçenekler sorunsuz bir şekilde seçilip oyun içinde çalışırken FPS seçeneği ne seçilebiliyor ne de oyun içinde gösteriliyor. Nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-12-30 135647.png 49,4 KB · Görüntüleme: 54 Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2024
Merhaba. MSI Afterburner indirdim. GPU, CPU ile ilgili seçenekler sorunsuz bir şekilde seçilip oyun içinde çalışırken FPS seçeneği ne seçilebiliyor ne de oyun içinde gösteriliyor. Nasıl çözebilirim?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.130 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 31 Aralık 2024 #2 FPS'nin solundaki tike ısrarla tıklayın. Artı 0 Eksi
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 31 Aralık 2024 #3 Afterburner kurarken yanında uygulama geliyor adını hatırlamıyorum o uygulamayı açınca FPS görünüyor. Artı 0 Eksi
Afterburner kurarken yanında uygulama geliyor adını hatırlamıyorum o uygulamayı açınca FPS görünüyor.
Sefer2234 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 795 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #4 RivaTuner kurdunuz mu hocam? MSI Afterburner'ın yanında gelen uygulama. Artı 0 Eksi
KS KS larenno Hectopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 1.050 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #5 Sefer2234 dedi: RivaTuner kurdunuz mu hocam? MSI Afterburner'ın yanında gelen uygulama. Genişletmek için tıkla... İlkay Baki Bayram dedi: Afterburner kurarken yanında uygulama geliyor adını hatırlamıyorum o uygulamayı açınca FPS görünüyor. Genişletmek için tıkla... kurdum hocam açık diğer ayarlar oyunda gözüküyor zaten fps gözükmüyoru geçtim afterburnerda seçilemiyor bile Artı 0 Eksi
Sefer2234 dedi: RivaTuner kurdunuz mu hocam? MSI Afterburner'ın yanında gelen uygulama. Genişletmek için tıkla... İlkay Baki Bayram dedi: Afterburner kurarken yanında uygulama geliyor adını hatırlamıyorum o uygulamayı açınca FPS görünüyor. Genişletmek için tıkla... kurdum hocam açık diğer ayarlar oyunda gözüküyor zaten fps gözükmüyoru geçtim afterburnerda seçilemiyor bile
Sefer2234 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 795 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #6 larenno dedi: Kurdum hocam açık diğer ayarlar oyunda gözüküyor zaten FPS gözükmüyor geçtim Afterburner'da seçilemiyor bile Genişletmek için tıkla... Hocam kurarken bir şeyler yanlış gitmiştir belki de, silip tekrar kurabilir misiniz? Veya bu videoyu izleyin, işinize yarayabilir.video Artı 0 Eksi
larenno dedi: Kurdum hocam açık diğer ayarlar oyunda gözüküyor zaten FPS gözükmüyor geçtim Afterburner'da seçilemiyor bile Genişletmek için tıkla... Hocam kurarken bir şeyler yanlış gitmiştir belki de, silip tekrar kurabilir misiniz? Veya bu videoyu izleyin, işinize yarayabilir.video