MSI Afterburner ile Yanlışlıkla Overclock Yapma

Yanlışlıkla hem frekans hızlarını hem voltajı hem de Apply'e (kayıt) basmanız mucize olsa gerçekleşmez rahat olun :sıkıldım:
Kardeş bana bir yardımcı olursan sevinirim bende yeni aldım pcyi FPS görmek için indirdik bu uygulamayı acaba yanlışlıkla over clock mu yaptım bir cevaplarsan sevinirim foto aşağiya koyuyorum bı bakarsan sevinirim

Dosya Ekleri

• IMG_20200715_174847.jpg
    IMG_20200715_174847.jpg
    2,5 MB · Görüntüleme: 76
Kardeş bana bir yardımcı olursan sevinirim bende yeni aldım pcyi FPS görmek için indirdik bu uygulamayı acaba yanlışlıkla over clock mu yaptım bir cevaplarsan sevinirim foto aşağiya koyuyorum bı bakarsan sevinirim

herşey normal herhangi bir yükseltme yapmamışsınız,birde nedense sizde oc kısımları açılmamış galiba tam anlayamadım ayarlarıda görmeden yorumda yapmak istemiyorum ama öyle gözüküyor eklediğiniz fotoğraftan.

Dosya Ekleri

• 11.png
    11.png
    155,1 KB · Görüntüleme: 53
herşey normal herhangi bir yükseltme yapmamışsınız,birde nedense sizde oc kısımları açılmamış galiba tam anlayamadım ayarlarıda görmeden yorumda yapmak istemiyorum ama öyle gözüküyor eklediğiniz fotoğraftan.
Yorumunuz için teşekkür ederim
Yorumunuz için teşekkür ederim
Ekran kartım fabrika çıkışlı oc li geldiği için o kısımlar kapalı olabilir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı