Msi Afterburner Kullanımı

Eray ÖZGÜR

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunlarda sol üste GPU kullanımı sıcaklık ve FPS değerini Msi afterburner programında nasıl göstertebilirim? Ayarı nasıl olur anlatabilir misiniz bana?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl FPS gösteririm diye çok soru geldi biz de MSI Afterburner'ı nasıl kurup ayarlayacağınızı, FPS, sıcaklık ve benzeri değerleri göstermenin yanında font boyutu ve rengi ayarlamayı video rehberimizde anlattık: MSI Afterburner OSD Gösterge Rehberi - Technopat

Bu programı sizden görüp kullandım ekran kartının gücünü artırayım, hız aşırtayım dedim sanırım yandı ekran kartı. Şimdi 5.600 TL laptopum her açınca ses çıkararak çalışıyor heralde bu programı yanlış kullandım.

Bu tür programları kullanırken dikkatli olmak gerek. Bende şunları bir fulliyim ne olabilirki diyerek bir ayar yaptım siyah ekranda kaldı bilgisayarım. Sonra bilgisayarı formatladım.

Peki MSI Afterburner programı sadece MSI kartlarıyla mı kullanılıyor. Sapphire ile kullanabilir miyim? Amacım OC değil sadece değerleri incelemek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı