Merhaba dün Sapphire RX590 Nitro+ ekran kartını aldım ve forumlarda yaşadığım sorunu yazarak çözüm bulmaya çalıştım.
www.technopat.net
Tekrar dün MSI Afterburner programını kullanarak Ekran kartı fanlarını otomatik modda program dahilinde çalıştırarak ekran kartı sıcaklığını kontrol altında tuttum.
Sorum bu programı kullanarak Ekran kartına uzun vade de zarar verir miyim? Ekran kartım sıcaklıktan dolayı sistemimi kitliyor anladığım kadarıyla.
Sapphire RX590 Nitro+ sistem kitleme sorunu
Merhaba, bugün Sapphire RX590 Nitro+ model ekran kartı aldım ancak oyundayken sistem kendisini kilitliyor ve kernel hatası veriyor. Bu hatayı aldıktan sonra Windows tekrar açılmadı ve kurtarma diski istedi, ekran kartını cıkarttım ve onboard ekran kartını kullandım sistem düzgün bir şekilde...
Tekrar dün MSI Afterburner programını kullanarak Ekran kartı fanlarını otomatik modda program dahilinde çalıştırarak ekran kartı sıcaklığını kontrol altında tuttum.
Sorum bu programı kullanarak Ekran kartına uzun vade de zarar verir miyim? Ekran kartım sıcaklıktan dolayı sistemimi kitliyor anladığım kadarıyla.