MSI Afterburner Kullanımı

EvrenS.

Hectopat
Merhaba dün Sapphire RX590 Nitro+ ekran kartını aldım ve forumlarda yaşadığım sorunu yazarak çözüm bulmaya çalıştım.

Tekrar dün MSI Afterburner programını kullanarak Ekran kartı fanlarını otomatik modda program dahilinde çalıştırarak ekran kartı sıcaklığını kontrol altında tuttum.
Sorum bu programı kullanarak Ekran kartına uzun vade de zarar verir miyim? Ekran kartım sıcaklıktan dolayı sistemimi kitliyor anladığım kadarıyla.

Merhaba dün Sapphire RX590 Nitro+ ekran kartını aldım ve forumlarda yaşadığım sorunu yazarak çözüm bulmaya çalıştım.

Tekrar dün MSI Afterburner programını kullanarak Ekran kartı fanlarını otomatik modda program dahilinde çalıştırarak ekran kartı sıcaklığını kontrol altında tuttum.
Sorum bu programı kullanarak Ekran kartına uzun vade de zarar verir miyim? Ekran kartım sıcaklıktan dolayı sistemimi kitliyor anladığım kadarıyla.
En fazla fanlar bozulur. Makul fiyata yenilersiniz. Kasa havalandırmasına çözüm bulun içeride hava akışı olması lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı