MSI Afterburner Memory clock değeri düşmüyor

kgntnr

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Oyunlarımda 1-2 gündür FPS düşmesi yiyordum. Nedenini MSI Afterburner programındaki bir değişiklikte buldum. Eğer bildikleri doğru ise.
Memory clock değerinin 1100 MHz olması gerekiyor ama 1500 MHz de ve düşüremiyorum. Anakartım Gigabyte A320M S2H. Overclock şansım da yok nasıl olabiliyor bu? (Uygulamayı silip, kullanıcı ayarlarını sildim ama fayda etmedi.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    213,6 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır stock ayarlara düşmüyor. Stock ayarları 1100 MHZ. Anakart üzerinde X.M.P yi açınca frekans artıyor. Kapattığım zaman 1200 MHZ ye düşüyor. Sorun şu ki X.M.P kapalı olduğu zaman 3000 MHZ olması gereken ram, 2400 MHZ ye düşüyor.

Crysis 3 50-60 iken sahne geçişlerinde, oyun içinde ani düşüşler oluyor. GTA IV te aynı sorunu yaşıyorum ama oyunlar bildiğim kadarıyla optimizasyon sorunlu. Çünkü crysis 2 dew böyle bir sorunla karşılaşmadım. Tomb raiderde de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı