MSI Afterburner nasıl kaldırılır?

für Sie

Centipat
Daha fazla  
Denetim Masası'ndan programı kaldır diyorum fakat "MSI Afterburner şu anda aktif" diyor ve kaldırma işlemini kendi kendine iptal ediyor. Nasıl silebilirim kalıcı olarak? Yardım edin.

Denetim Masası'ndan programı kaldır diyorum fakat "MSI Afterburner şu anda aktif" diyor ve kaldırma işlemini kendi kendine iptal ediyor. Nasıl silebilirim kalıcı olarak? Yardım edin.

MSI Afterburner'i ve RivaTuner'i kapat önce sonra sil.

Öncelikle kaldırılmama sebebi arkaplanda çalışıyor olabilir kapatmak için şunları deneyin.
1719349899571.png

Burdaki işaretlediğim şekildeki yere tıklayın orda MSI Afterburner ile alakalı bir program açıksa kapatın.

Eğer olmazsa

Windowsun arama yerine ''Kaynak İzleyicisi'' yazın. Yazdıktan sonra CPU yazan yeri seçin ve alt tarafta ''Tanıtıcıları Ara'' yerine MSI Afterburner yazın ve karşınıza herhangi bir şey çıkarsa sağ tıklayıp ''Görevi Sonlandır'' deyin.

Öncelikle kaldırılmama sebebi arka planda çalışıyor olabilir kapatmak için şunları deneyin.Eki Görüntüle 2232718
Buradaki işaretlediğim şekildeki yere tıklayın orada MSI Afterburner ile alakalı bir program açıksa kapatın.

Eğer olmazsa.

Windows'un arama yerine "kaynak izleyicisi" yazın. Yazdıktan sonra CPU yazan yeri seçin ve alt tarafta "tanıtıcıları ara" yerine MSI Afterburner yazın ve karşınıza herhangi bir şey çıkarsa sağ tıklayıp "görevi sonlandır" deyin.

Bu daha açıklayıcı benimkinden.

Öncelikle kaldırılmama sebebi arkaplanda çalışıyor olabilir kapatmak için şunları deneyin.Eki Görüntüle 2232718
Burdaki işaretlediğim şekildeki yere tıklayın orda MSI Afterburner ile alakalı bir program açıksa kapatın.

Eğer olmazsa

Windowsun arama yerine ''Kaynak İzleyicisi'' yazın. Yazdıktan sonra CPU yazan yeri seçin ve alt tarafta ''Tanıtıcıları Ara'' yerine MSI Afterburner yazın ve karşınıza herhangi bir şey çıkarsa sağ tıklayıp ''Görevi Sonlandır'' deyin.
Teşekkür ederim hallettim

Hayır çözüm olarak işaretlesen yeter🙃
Forumda yeniyim nasıl çözüm olarak işaretliyoruz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı