Denetim Masası'ndan programı kaldır diyorum fakat "MSI Afterburner şu anda aktif" diyor ve kaldırma işlemini kendi kendine iptal ediyor. Nasıl silebilirim kalıcı olarak? Yardım edin.
Öncelikle kaldırılmama sebebi arka planda çalışıyor olabilir kapatmak için şunları deneyin.Eki Görüntüle 2232718
Buradaki işaretlediğim şekildeki yere tıklayın orada MSI Afterburner ile alakalı bir program açıksa kapatın.
Eğer olmazsa.
Windows'un arama yerine "kaynak izleyicisi" yazın. Yazdıktan sonra CPU yazan yeri seçin ve alt tarafta "tanıtıcıları ara" yerine MSI Afterburner yazın ve karşınıza herhangi bir şey çıkarsa sağ tıklayıp "görevi sonlandır" deyin.
Oldu teşekkür ederim denetim masasından programı kaldır dedim ve sildim , şimdi daha yapmam gereken bişey var mı ?MSI Afterburner'i ve RivaTuner'i kapat önce sonra sil.
Oldu teşekkür ederim Denetim Masası'ndan programı kaldır dedim ve sildim, şimdi daha yapmam gereken bir şey var mı?
Teşekkür ederim hallettimÖncelikle kaldırılmama sebebi arkaplanda çalışıyor olabilir kapatmak için şunları deneyin.Eki Görüntüle 2232718
Burdaki işaretlediğim şekildeki yere tıklayın orda MSI Afterburner ile alakalı bir program açıksa kapatın.
Eğer olmazsa
Windowsun arama yerine ''Kaynak İzleyicisi'' yazın. Yazdıktan sonra CPU yazan yeri seçin ve alt tarafta ''Tanıtıcıları Ara'' yerine MSI Afterburner yazın ve karşınıza herhangi bir şey çıkarsa sağ tıklayıp ''Görevi Sonlandır'' deyin.
Forumda yeniyim nasıl çözüm olarak işaretliyoruzHayır çözüm olarak işaretlesen yeter![]()
Mesajın bir tık sağında tik var > böyle ama yukarıya bakan ona tıklasanız çözüm olarak işaretler.Teşekkür ederim hallettim
Forumda yeniyim nasıl çözüm olarak işaretliyoruz
yapamadım sanırımMesajın bir tık sağında tik var > böyle ama yukarıya bakan ona tıklasanız çözüm olarak işaretler.
galiba yapamadımSoru olarak açtıysan çıkar sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.