MSI Afterburner OC yaparken PC dondu

• Konuyu başlatan Swoz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 4.501
Çok mu oynadın ayarlar ile? Bilgisiz mi yaptın OC?

OC'yi sıfırlaman lazım yine Afterburner'dan, stabil bir OC olmamış demektir bu. Hangi karta OC denedin ve ne kadar MHz/voltaj verdin?

OC'yi sıfırlaman lazım yine Afterburner'dan, stabil bir OC olmamış demektir bu. Hangi karta OC denedin ve ne kadar MHz/voltaj verdin?

R5 3600 1050 Ti sistemimde Core clock MHz'yi 402 Memory clock MHz'yi 496 fan Speed'i 75 yaptım.

R5 3600 1050 Ti sistemimde Core clock MHz'yi 402 Memory clock MHz'yi 496 fan Speed'i 75 yaptım.

Bilinçsizce koymuşsun, voltajın vs ne durumda olduğuna bakmadan 400MHz koymak cesaret ve şans ister. +250MHz genelde bir kullanıcının çekirdek frekansı için maksimum koyabileceği değer, 400 çok fazla.

Core clock bir anda o kadar mı yaptın yavaş yavaş mi?

İlk önce 10 10 yaptım baktım ki sıkıntı yok birden 400 yapayım dedim anlık bir fazla.

Bilinçsizce koymuşsun, voltajın vs ne durumda olduğuna bakmadan 400MHz koymak cesaret ve şans ister. +250MHz genelde bir kullanıcının çekirdek frekansı için maksimum koyabileceği değer, 400 çok fazla.

Ne yapmalıyım hocam.

Büyük ihtimalle aşırı çekirdek ve bellek frekansı artırdınız. Eğer Windows açılışında MSI Afterburner'in de açılmasını ayarladıysanız onboard GPU ile görüntü almaya çalışın ve MSI Afterburner'i kaldırın.

Hocam Windows başlarken açılması için ayarlamadım ne yapmalıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı