MSI Afterburner OSD Ayarlama

Eki Görüntüle 259550

MSI Afterburner ile oyunlarda yukarıdaki gibi nasıl ayarlanır onu göstereceğim.
@mavisistem
Öncelikle gerekli yazılım olan MSI Afterburneri indirelim.

Eki Görüntüle 259551

Resim her şeyi anlatsada kısa bir anlatayım. Afterburneri açtıktan sonra, ayarlar butonuna basıp oradan izleme sekmesine ulaşıyoruz. Burada bizi birçok ayar bekliyor. Aslında biraz karışık gözüksede çok basit.

Oyundayken yukarıda görünmesini istediklerimizi seçeceğiz. Ben gerekli olanları seçtim sadece.

Eki Görüntüle 259564

Ayarları tutup bir öne atabiliyoruz, bu da yukarıdaki sıralamayı yapmanıza yardımcı olacaktır.

Eki Görüntüle 259553

"in Bilgi Ekranı (OSD)" Yazanlar yukarıda görünecektir.

Eki Görüntüle 259556

Her ayar için tek tek yukarıdaki gibi kutucuğa tik atmamız gerekiyor. 5 dakikanızı ayırıp çok rahat yapabilirsiniz. Yapamayan olursa bağlanıp yardım ederim.
Dileyen simge için bu konuya göz atabilir.

@Silinen üye Camtasia ile video kaydedip gif formatında çıktı aldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlarla hiç uğraşamam diyen varsa aşağıdaki dosyayı belirtilen yere atsın.
Kod:
C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner\Profiles
MSIAfterburner.rar

Emeğine sağlık (y)

Diyelim ki o kadar seçtik, sıraladık ve renk verdik şimdi bu ayarı dosya olarak nasıl yedekleyebilirim?

Format attıktan sonra falan tekrar uğraşmak istemiyorum yedeklediğim dosyayı kullanmak istiyorum. Hangi dosyayı almalıyım? @Pantheon

Diyelim ki o kadar seçtik, sıraladık ve renk verdik şimdi bu ayarı dosya olarak nasıl yedekleyebilirim?

Format attıktan sonra falan tekrar uğraşmak istemiyorum yedeklediğim dosyayı kullanmak istiyorum. Hangi dosyayı almalıyım? @Pantheon
Afterburner klasöründe "Profiles" klasörüne girin, "MSIAfterburner.cfg" dosyası olması lazım. Denemedim ama.

Afterburner klasöründe "Profiles" klasörüne girin, "MSIAfterburner.cfg" dosyası olması lazım. Denemedim ama.

Daha önce Profiles dosyasını içindekilerle birlikte yedeğini almıştım. Afterburner programını silip yeniden yüklemek zorunda kaldım yedeklediğim dosyayı kullanayım dedim olmadı tekrar yapmak zorunda kaldım.

Ben hiçbir şekilde işlemci sıcaklığını gösteremedim, programı kullanmayı biliyorum önceki sistemlerimde sorunsuz kullanırdım ancak yeni bilgisayarımda işlemci sıcaklığı hiçbir şekilde msi afterburner'da gözükmüyor. Bu konuda tavsiye ve önerisi olan var mı? CPU Sıcaklığı gibi bir seçenek komple yok yani, kaç kere format attım üstüne versiyon güncellendi biliyorsunuz. İşlemcim AMD Ryzen 5 2400G

376253

376254

Ben hiçbir şekilde işlemci sıcaklığını gösteremedim, programı kullanmayı biliyorum önceki sistemlerimde sorunsuz kullanırdım ancak yeni bilgisayarımda işlemci sıcaklığı hiçbir şekilde msi afterburner'da gözükmüyor. Bu konuda tavsiye ve önerisi olan var mı? CPU Sıcaklığı gibi bir seçenek komple yok yani, kaç kere format attım üstüne versiyon güncellendi biliyorsunuz. İşlemcim AMD Ryzen 5 2400G

MSI Afterburner OSD Özelleştirme Rehberi - Technopat Sosyal Şuradan bakarak tüm detayları adım adım ayarlayabilirsiniz.

Ayarlar özelleştirdim. Oyuna girdim. GPU sıcaklığı FPS vb. göstermiyor. Bir tuş mu var göstermek için?

Aynı durum bende de var şu an Furkan. Sorunu halledebildin mi? Arkadaşlar bütün ayarları yaptığım halde oyunlarda şu an değerleri ekrana göstermiyor, fakat Nox Player gibi emülatörlerde çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı