Resim her şeyi anlatsada kısa bir anlatayım. Afterburneri açtıktan sonra, ayarlar butonuna basıp oradan izleme sekmesine ulaşıyoruz. Burada bizi birçok ayar bekliyor. Aslında biraz karışık gözüksede çok basit.
Oyundayken yukarıda görünmesini istediklerimizi seçeceğiz. Ben gerekli olanları seçtim sadece.
Her ayar için tek tek yukarıdaki gibi kutucuğa tik atmamız gerekiyor. 5 dakikanızı ayırıp çok rahat yapabilirsiniz. Yapamayan olursa bağlanıp yardım ederim.
Dileyen simge için bu konuya göz atabilir.
@Silinen üye Camtasia ile video kaydedip gif formatında çıktı aldım.
Bunlarla hiç uğraşamam diyen varsa aşağıdaki dosyayı belirtilen yere atsın.
Daha önce Profiles dosyasını içindekilerle birlikte yedeğini almıştım. Afterburner programını silip yeniden yüklemek zorunda kaldım yedeklediğim dosyayı kullanayım dedim olmadı tekrar yapmak zorunda kaldım.
Ben hiçbir şekilde işlemci sıcaklığını gösteremedim, programı kullanmayı biliyorum önceki sistemlerimde sorunsuz kullanırdım ancak yeni bilgisayarımda işlemci sıcaklığı hiçbir şekilde msi afterburner'da gözükmüyor. Bu konuda tavsiye ve önerisi olan var mı? CPU Sıcaklığı gibi bir seçenek komple yok yani, kaç kere format attım üstüne versiyon güncellendi biliyorsunuz. İşlemcim AMD Ryzen 5 2400G
Ben hiçbir şekilde işlemci sıcaklığını gösteremedim, programı kullanmayı biliyorum önceki sistemlerimde sorunsuz kullanırdım ancak yeni bilgisayarımda işlemci sıcaklığı hiçbir şekilde msi afterburner'da gözükmüyor. Bu konuda tavsiye ve önerisi olan var mı? CPU Sıcaklığı gibi bir seçenek komple yok yani, kaç kere format attım üstüne versiyon güncellendi biliyorsunuz. İşlemcim AMD Ryzen 5 2400G
Aynı durum bende de var şu an Furkan. Sorunu halledebildin mi? Arkadaşlar bütün ayarları yaptığım halde oyunlarda şu an değerleri ekrana göstermiyor, fakat Nox Player gibi emülatörlerde çalışıyor.