7 70659 Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Eylül 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, bilginiz gibi Msi afterburner yazılımı ile oyun esnasında istediğimiz bir köşede FPS değeri ve ısı değeri görebiliyoruz fakat ben ayarları yapmama rağmen görünmüyor nerde hata yapıyor olabilirim ? Sizde aynı problem var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2015
Merhaba arkadaşlar, bilginiz gibi Msi afterburner yazılımı ile oyun esnasında istediğimiz bir köşede FPS değeri ve ısı değeri görebiliyoruz fakat ben ayarları yapmama rağmen görünmüyor nerde hata yapıyor olabilirim ? Sizde aynı problem var mı ?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 8 Eylül 2015 #2 Bilgi Ekranı (OSD) bölümünden aktif etmek için bir tuş atayın ve oyun içinde o tuşa basın. Artı 0 Eksi
KS KS 7 70659 Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Eylül 2015 #3 Akif dedi: Bilgi Ekranı (OSD) bölümünden aktif etmek için bir tuş atayın ve oyun içinde o tuşa basın. Genişletmek için tıkla... Basıyorum, ama hala gelmiyor. F5'e ayarlamıştım. Ekran kartım MSİ GTX 750 Ti TwinFrozr. Son düzenleme: 8 Eylül 2015 Artı 0 Eksi
Akif dedi: Bilgi Ekranı (OSD) bölümünden aktif etmek için bir tuş atayın ve oyun içinde o tuşa basın. Genişletmek için tıkla... Basıyorum, ama hala gelmiyor. F5'e ayarlamıştım. Ekran kartım MSİ GTX 750 Ti TwinFrozr.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 8 Eylül 2015 #4 Oyunda deniyorsunuz değil mi? Çünkü masaüstünde çalışmaz. Ayrıca altta Rivatuner Statics uygulaması da açık olmalı. Artı 0 Eksi
Oyunda deniyorsunuz değil mi? Çünkü masaüstünde çalışmaz. Ayrıca altta Rivatuner Statics uygulaması da açık olmalı.
KS KS 7 70659 Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Eylül 2015 #5 Akif dedi: Oyunda deniyorsunuz değil mi? Çünkü masaüstünde çalışmaz. Ayrıca altta Rivatuner Statics uygulaması da açık olmalı. Genişletmek için tıkla... Açık, ve oyunda deniyorum. @Akif sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Akif dedi: Oyunda deniyorsunuz değil mi? Çünkü masaüstünde çalışmaz. Ayrıca altta Rivatuner Statics uygulaması da açık olmalı. Genişletmek için tıkla... Açık, ve oyunda deniyorum. @Akif sorun neden kaynaklanıyor olabilir.
Cryptic Megapat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 757 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electronic Hardware Design Engineer 8 Eylül 2015 #6 Nereden indirdin onu sen? Bende öyle değil. Eski sürüm indirmişsin sanırım. Tamam, arayüz değiştirilebiliyormuş. Yeni öğrendim. Artı 0 Eksi
Nereden indirdin onu sen? Bende öyle değil. Eski sürüm indirmişsin sanırım. Tamam, arayüz değiştirilebiliyormuş. Yeni öğrendim.
W WanderBerg Kilopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 3.345 Makaleler 55 8 Eylül 2015 #7 @70659 ; "Aktif Donanım İzleme Grafiği" bölümünden FPS'yi seçersen sorunun çözülür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
@70659 ; "Aktif Donanım İzleme Grafiği" bölümünden FPS'yi seçersen sorunun çözülür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 7 70659 Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Eylül 2015 #8 Cryptic dedi: Nereden indirdin onu sen? Bende öyle değil. Eski sürüm indirmişsin sanırım. Tamam, arayüz değiştirilebiliyormuş. Yeni öğrendim. Genişletmek için tıkla... Yeni sürüm MSİ'nin sitesinden. Silinen üye dedi: @70659 ; "Aktif Donanım İzleme Grafiği" bölümünden FPS'yi seçersen sorunun çözülür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... FPS Seçili. OSD'de göster seçili ama hala gelmiyor. @Silinen üye Son durum fotoğraftaki gibi ama bilgi ekranı gelmiyor oyunda belirtilen köşede çıkmıyor. Artı 0 Eksi
Cryptic dedi: Nereden indirdin onu sen? Bende öyle değil. Eski sürüm indirmişsin sanırım. Tamam, arayüz değiştirilebiliyormuş. Yeni öğrendim. Genişletmek için tıkla... Yeni sürüm MSİ'nin sitesinden. Silinen üye dedi: @70659 ; "Aktif Donanım İzleme Grafiği" bölümünden FPS'yi seçersen sorunun çözülür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... FPS Seçili. OSD'de göster seçili ama hala gelmiyor. @Silinen üye Son durum fotoğraftaki gibi ama bilgi ekranı gelmiyor oyunda belirtilen köşede çıkmıyor.
W WanderBerg Kilopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 3.345 Makaleler 55 8 Eylül 2015 #9 @70659 ; sorun ekran kartından değil yazılımdan kaynaklanıyor. Nvidia driver'ı ve Afterburner'ı silip yeniden yüklemeyi denedin mi? Artı 0 Eksi
@70659 ; sorun ekran kartından değil yazılımdan kaynaklanıyor. Nvidia driver'ı ve Afterburner'ı silip yeniden yüklemeyi denedin mi?
B bab Hectopat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2015 #10 Dostum sistem tepsisinde gösteri açıp denermisin. Artı 0 Eksi