MSI Afterburner RTX3070 fan ayarları nasıl olmalı?

ThaLees

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.
MSI laptopumda RTX3070 ekran kartima fan hiz ayari yapmaya calisiyorum. (GPU sicakligi oyun esnasinda +70 oluyor) fakat Afterburner'da fan ayarlari kısmı kilitli. Auto yazan yerde dahil kilitli. Araylar kismida da "fan" diye bir baslik yok. Internette aradim taradim bulamadim cozumunu. Bilen veya daha once cozmus olan yardimci olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    255,4 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba.
MSI laptopumda RTX3070 ekran kartima fan hiz ayari yapmaya calisiyorum. (GPU sicakligi oyun esnasinda +70 oluyor) fakat Afterburner'da fan ayarlari kısmı kilitli. Auto yazan yerde dahil kilitli. Araylar kismida da "fan" diye bir baslik yok. Internette aradim taradim bulamadim cozumunu. Bilen veya daha once cozmus olan yardimci olabilir misiniz?

Fan ayarının altındaki A tuşuna basın.

Laptopta fan ayarıyla ekran kartı ısısı düşüremezsiniz. Zaten kasıyordur kasacağı kadar gariban fancık.

Laptop ozelliklerine gore oynadigim oyunlarin o kadar kasmasi neredeyse imkansiz bence. Ayrica zaten MSI laptopa gore cok sessiz calisiyor. Buyuk ihtimalle fan ayarlarindandir diye dusundum

MSI Afterburner ile değerlere bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu takip edin. Ayrıca GPU Fan ayarını da aktif edin. Bu değerleri bize SS alıp atarsanız güzel olur.

Laptop neydi bu arada?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı