Çözüldü MSI Afterburner sadece işlemci ve ekran kartı kullanım oranını gösteriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

onur_kakilli5

Hectopat
Ben eskiden dizüstü kullanıyordum ve oyun oynarken eş zamanlı olarak işlemcimin ve ekran kartımın sıcaklık değerlerini FPS değerimi RAM kullanımını vs. görebiliyordum. Ama şu an yeni bir masaüstü bilgisayar topladım ve bu özellikler Afterburner'de bulunmuyor sadece işlemci ve ekran kartı kullanım oranını gösteriyor. Yapmam gereken bir ayar indirmem gereken bir program varsa yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
Sistem:
Ekran kartı: MSI 5700 XT Gaming X.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600.
Anakart: ASUS TUF B450 PRO.
Depolama: 2TB(7200RPM)+120SSD.
PSU 700W.
RAM: 16(8+8) 3000MHz.

Çözüm
Yanımda PC'de yok. Olsa bir bakardım. Programı kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.
Hocam, Rivatuner yüklü mü?

Hocam, Rivatuner yüklü mü?
Evet sürüm:v7.10.15378
Ayarlardan İzleme kısmına girdiğiniz de tüm seçenekler olacak orada.
Zaten sorun oradaki bazı seçeneklerin eksik olması.

Hocam, bu rehberi inceleyebilirsiniz.

Ayarlardan İzleme kısmına girdiğiniz de tüm seçenekler olacak orada.
Zaten sorun oradaki bazı seçeneklerin eksik olması.
Hocam, bu rehberi inceleyebilirsiniz.
Dediğim gibi orada gözüken bazı ayarlar ve seçenekler benim arayüzümde gözükmüyor.

Hocam, bütün oyunlarda bu durum var mı?

Yanımda PC'de yok. Olsa bir bakardım. Programı kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı