MSI Afterburner'ı kapatınca fanlar duruyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik Öğrencisi
İyi forumlar, MSI Afterburner'ı kapatınca ekran kartı fanları duruyor bu normal mi yoksa bende mi sorun var anlayamadım. Bilgisayar açılırken fanlar dönüyor uygulamayı açıp kapattığımda fanlar duruyor.

İyi forumlar, MSI Afterburner'ı kapatınca ekran kartı fanları duruyor bu normal mi yoksa bende mi sorun var anlayamadım. Bilgisayar açılırken fanlar dönüyor uygulamayı açıp kapattığımda fanlar duruyor.
Muhtemelen ekran kartının ısınması lazım fanların çalışması için, Afterburner uygulamasındaki fan ayarını otomatiğe getirip kaydet ve kapat, oyuna gir ve dene.

Fanları RADEON performans kısmından ayarlayın.
Afterburner oyunlarda sıcaklığa göre otomatik ayarladığı için onu kullanıyordum. Raedon da böyle bir özellik var mı?
Muhtemelen ekran kartının ısınması lazım fanların çalışması için, Afterburner uygulamasındaki fan ayarını otomatiğe getirip kaydet ve kapat, oyuna gir ve dene.
Otomatikte ama oyuna girdiğimde bile dönmüyor yani yük altında bile dönmüyor fanlar Afterburner'ı açana kadar.

Afterburner oyunlarda sıcaklığa göre otomatik ayarladığı için onu kullanıyordum. Raedon da böyle bir özellik var mı?
Basit şekilde yapabilirsiniz. örneğin benim fan profilim.
Hatta fan ayarlarını açtığınızda kendi profili çalışır ayar yapmadan.

Dosya Ekleri

• Screenshot_79.png
    Screenshot_79.png
    38,7 KB · Görüntüleme: 195
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı